Paskelbta

PRAĖJĘS GYVENIMAS

Numerologija ir buvęs gyvenimas
Kaip apskaičiuoti ir sužinoti, kokiu keliu anksčiau ėjote, kuo buvote, kokias problemas atsinešėte į dabartinį gyvenimą? Iš pradžių reikia žinoti savo gyvenimo kelio skaičių, tai padaryti galite sudėję savo gimimo datos skaičius iki vienaženklio simbolio, pavyzdžiui: Juozapotas gimė 1983 11 22. Juozapotas skaičiuoja: 1+9+8+3+1+1+2+2 = 27, 2+7 = 9. Taip pat reikės ir Jūsų vidinių poreikių skaičiaus. Jį sužinome sudėję visas balses, esančias varde (A = 1, E = 5, I = 9, Y =7, O = 6, U = 3). Juozapoto vardą apskaičiuojame taip: (U+O+A+O+A) 9+6+1+6+1=23, 2+3=5. Telieka sudėti gyvenimo kelio skaičių su vidinių poreikių skaičiumi – 9+5=14, 1+4=5. Taigi, Juozapoto buvusio gyvenimo skaičiaus numerologinė reikšmė yra 5. Jei Jūsų galutinis skaičius 11, vienetų sudėti nereikia. 
Reikšmės:

1. Praėjusiame gyvenime galėjote būti lyderiu, visuomenėje žinomu ir gerbiamu žmogumi, turėjote autoritetams ir įtakingiems asmenims būdingų savybių, galėjote užimti aukštesnes nei daugumos pareigas, arba tiesiog turėti nuosavą verslą. Bet kuriuo atveju, Jūsų kelias daugiau buvo savarankiškas, nepriklausomas, laisvas, tačiau tuo pačiu ir reikšmingas. Jei šiame gyvenime jaučiatės vienišas, praėjusiame gyvenime galėjote būti našlaičiu ar išgyventi sunkias skyrybas, po kurių nedrįsote užmegzti naujų santykių.
2. Paskutiniame gyvenime akcentuojama problema daugiau siejama su santykiais, draugystėmis, todėl ją išspręsti ir pilnai įgyvendinti turėtumėte šiame gyvenime. Praėjęs gyvenimas siejamas ir su stipria antra sielos dalimi, pavyzdžiui, be galo artimu draugu, kuris palaikė Jus visą gyvenimą, o galbūt buvote iš dvynukų, todėl šiame gyvenime jaučiate tarsi Jums kažko greta trūktų. Praėjęs gyvenimas pasižymi sunkumais atliekant svarbius sprendimus, sunkiais, lemtingais pasirinkimais bei komplikuotais ryšiais meilėje.
3. Trejetas akcentuoja kūrybą, laisvumą, tad didelė tikimybė, jog praeityje buvote menininkas, su kūryba, išskirtinių idėjų realizavimu susijęs žmogus. Buvote puikus tėtis/mama, o aplinkiniams skleidėte džiaugsmą, juoką, mokėdavote praskaidrinti net ir niūriausią dieną pozityviu, originaliu mąstymu. 
4. Ketvertas rodo suvaržymus, nelaisvę, tad ir praėjusiame gyvenime, didelė galimybė, jog negalėjote sau leisti to, ko norėjote, nuolat jautėtės tarsi įkalinti, įsprausti į kažkokius rėmus. Karjera taip pat daugiau varžanti, griežtesnė, neleidusi atsipalaiduoti ir savęs pilnai atskleisti, tačiau šeima – didžiausia vertybė. Šiame gyvenime tai gali atsiliepti priešingai – jei praėjusiame gyvenime jautėtės suvaržytas, tuomet dabar mėginsite atsigriebti ir kurti kuo laisvesnį, kuo išskirtinesnį ir Jums pačiam priimtiniausią gyvenimo būdą.
5. Gana chaotiškas, maištingas skaičius, daugiau tiktų apibūdinant neramius karo laikus, gyvenimą karo situacijoje, jos sūkuryje, nes vietos ramybei, panašu, nelabai turėjote. Užsiėmimų buvo daug ir įvairiausių, nuo projektų rengimo, komunikacijų srities iki sunkių situacijų sprendimo, pagalbos teikimo kitiems, kovojimo už savo tiesas ir įsitikinimus. Todėl šį gyvenimą galite jausti didelį poreikį ramybei, harmonijai, atsipalaidavimui, vienatvei.
6. Šeimos puoselėjimas, dvasinio pasaulio, tikėjimo ugdymas, didesnis polinkis menui ir kūrybai, atsiskyrimui nuo visuomenės lipdomų standartų ir etikečių, atsiskyrimas nuo chaotiškos aplinkos ir vidinės ramybės ieškojimas, taip pat didelis poreikis skleisti meilę, taiką, dalintis ja su kitais – visa tai atsispindi Jūsų praėjusiame gyvenime, jei Jūsų skaičius yra šeši. 
7. Septynetas praėjusiame gyvenime linkęs Jus priskirti inteligentijai, galėjote būti mokytojas, autoritetingas ir visų gerbiamas patarėjas, kažkuria prasme gal netgi dvasinis lyderis, įkvėpėjas. Didelis ryšys su visuomene, komunikacija ir švietimu, tinkama praeityje ir profesija, susijusi su dokumentais, įstatymais, teisės sritimi. 
8. Aštuonetams dažniau priskiriama medicinos, sveikatos sritis, taip pat ir nemažas turtas. Tad galėjote turėti nemažai nuosavybės, finansiniu atžvilgiu praėjęs gyvenimas Jus aprūpino geriau nei kitų skaičių atstovus. Pinigai, materialinės gerovės užsitikrinimas, visgi, buvo viena svarbiausių Jūsų temų ir siekių. 
9. Devynetams priskiriama nemažai galimų sričių, tad praėjusiame gyvenime galėjote būti keliautoju, ezoteriku, žurnalistu, atsiskyrėliu, taikos skleidėju. Bet kuriuo atveju, buvote išmintingas, ramus, taikus ir imlus naujai informacijai, mokslui žmogus.
11. Šis skaičius laikomas vienu svarbiausių – jei tai Jūsų skaičius, panašu, jog galite pasigirti vienu iš svarbiausių, išskirtiniausių, turtingiausių dvasine prasme ir daugiausiai Jums, Jūsų tobulėjimui naudos suteikusių praeities gyvenimo patirčių, kurių išmintį atsinešėte ir į šį gyvenimą. Didesnis polinkis ezoterikai, didelis jautrumas, intuicija, taip pat kūrybinė gyslelė, dvasingumas.