Paskelbta

NUMEROLOGIJA IR VERSLAS

Kuriant verslą apgalvojama viskas. Vienas svarbiausių akcentų, žinoma, pavadinimas. Svarbu, kad jis tiek įdomiai skambėtų, tiek perduotų žinią, ką siūlo Jūsų verslas, tiek… neštų sėkmę. Taigi, numerologijoje verslo sėkmę gali lemti ir pavadinimas. Pagal jo numerologinę reikšmę galime sužinoti, kokios sėkmės gali tikėtis įmonė, kokie jos talentai, ką gali atskleisti ir vystyti ateityje, o kas, galbūt, ne visai tinkama. 
Kaip apskaičiuoti? Ne kartą skaičiavome namo reikšmę, vardo reikšmę, šįkart viskas taip pat. Pasirenkate pavadinimą ir sudedate jo raides, kiekvieną atskirai, iki kol gaunate vienaženklę sumą. Na, kaip pavyzdį paimkime „STEPONO BUROKAI“. 
1 – A, J, S; 2 – B, K, T, 3 – C, L, U; 4 – D, M, V; 5 – E, N, W; 6 – F, O, X; 7 – G, P, Y; 8 – H, Q, Z; 9 – I, R.
Sumuojame: S(1)+T(2)+E(5)+P(7)+O(6)+N(5)+O(6) B(2)+U(3)+R(9)+O(6)+K(2)+A(1)+I(9) = 64, 6+4 = 10, 1+0 = 1. Taigi, firma „Stepono burokai“ turi numerologinę reikšmę 1.
1. Ši reikšmė tinkama tokiai veiklai, kuri yra išskirtinė, inovatyvi, unikali. Šis verslas bei jo atstovai pasižymi naujoviškumu, atradimais, nebijo pokyčių, geba iš senų idėjų padaryti visiškai naujas, kitokias, išsiskirti iš kitų. Tinka daugelis krypčių, ir tie patys Stepono burokai čia sulauktų labai didelės sėkmės, jei nebijotų išlipti iš standartų, iš rėmų. Tai lyderių skaičius. Vienetui priklauso ir Microsoft, Yahoo, Ecolines.
2. Šis skaičius tinkamas tokiam verslui, kuriame būtų dirbama dviese, poroje arba pardavinėjamos porinės prekės, pavyzdžiui, avalynė, pirštinės, dviviečiai dviračiai ir t.t.. Ši numerologinė reikšmė neša sėkmę daugiau ir paslaugų teikėjams, pramogų pasaulio atstovams – muzikai, menui, o taip pat ir duomenų rinkimo, kaupimo, ieškojimo firmoms. Dažnai dvejetui priklausantis verslas turi daugiau, mažesnių įmonių. Šią reikšmę turi Amazon com, Youtube.
3. Trejetui tinka verslas, kuris sietųsi su kūryba, menu, tinkamas grafiniam dizainui ir panašioms pernelyg neįpareigojančioms, nevaržančioms veikloms. Taip pat trejetą turinti firma puikiai turėtų verstis grožio, pramogų pasaulio industrijose, laikraščiuose, blog‘uose, pridėtų sėkmės, įkvėpimo laisvai samdomiems vertėjams ir žurnalistams. Paprastai trejetų kompanijos turi įdomias, pritraukiančias, linksmas reklamas, jie pasižymi energingumu, veiklumu, geba pritraukti žmogaus dėmesį. Trejetą turi Coca-cola, Kraft Foods, Nike, Sony Pictures Studios.
4. Šis skaičius tinkamas tokiems verslams, kurie padeda žmonėms rūpintis jų finansais, sauga. Todėl tinkami bankai, draudimo bendrovės, finansų konsultacijos, apskritai, konsultacijų, informacijos ir žinių teikimas. Ketvertas neša kantrybę, praktiškumą, taisykles, pagrindą. Dažnai ketvertui priklauso ir sveikatos sritys. Ketverto verslai dažniausiai vertinami kaip itin patikimi bei stabilūs, nesiimantys kardinalių pokyčių, nekeičiantys nieko iš pagrindų, o darantys tik minimalius pokyčius, jų reklamos būna gerai apgalvotos, į jas investuojama nemažai. Prie ketverto firmų, organizacijų klientai pripranta greitai ir lieka ilgai lojalūs. Ketvertui priklauso: McDonald‘s, Facebook, Harley – Davidson, Skype.
5. Penketas pritraukia žmones, komunikuoja, bendrauja, pernelyg nevaržo. Nemažai penketukų atstovauja turizmo, reklamų agentūras, žurnalus, žaidimus, socialinius tinklus. Penketą pavadinime turinti firma turi polinkį didesniems, kardinalesniems, dažnesniems pokyčiams bei inovacijoms. Penketui priklauso: Apple, Nintendo, Tumblr.
6. Šešetui daugiau tinkamos grožio, meno, muzikos, dizaino, vaikų rūpybos ir užimtumo kryptys. Šis verslas sulaukia didžiausios sėkmės teikiant paslaugas, konsultuojant, rūpinantis klientu, bendraujant asmeniškai ar sudarant kažkokias bendruomenes. Šešetui priklauso: Walt Disney, eBay, Starbucks, Avon, Visa.
7. Septynetas daugiau tinkamas tokiam verslui, kurio veikla sietųsi su tyrinėjimais, paieškomis, analizėmis, filosofija, religija, teise. Taip pat didesnė sėkmė lydėtų technines paslaugas teikiančioms įmonėms bei su gamta susijusia veikla. Septynetui priklauso Google, Boeing, Ford Motor, Fox News (pastarosios apskaičiavimas gana įdomus: 6+6+6+5+5+5+1).
8. Aštuonetas laikomas vienu geriausių skaičių siekiant pelningo verslo arba jei pats verslas tiesiogiai orientuotas į pinigus – finansinės bendrovės, bankininkystė, kreditai, lošimo namai. Taip pat tinkamos sveikatos, sporto kryptys. 
9. Devynetui daugiau tinkamas verslas, susijęs su judėjimu, keliavimu, taip pat tarptautine veikla. Šis skaičius traukia sėkmę ir muziejui, teatrui, panašioms kultūrinėms vietoms, taip pat edukacinėms kryptims, universitetams, mokykloms. Devynetui priklauso Pinterest, Acer, Amway.