Paskelbta

KODĖL IR KUO KARTAIS GERIAU NETIKĖTI

Kodėl ir kuo kartais geriau netikėti.
Tikėti magija ar netikėti – kiekvieno asmeninis pasirinkimas. Tai, galbūt, nuskambės ir negražiai, bet aš ir pati šiuo atveju kartais esu skeptiška. Vien tai, kad tikiu, kad kortų reikšmės gali perteikti mūsų pasaulį, įžvelgti jame praeitį, šiuo metu vykstančius įvykius ir nuspėti ateities tendencijas, dar nereiškia, kad gyvenu absoliučiame iliuzijų pasaulyje. Magijos pasaulis yra platus, magija, iš esmės, yra kiekviename žingsnyje. Tačiau nemaža dalis to pasaulio yra pernelyg mistifikuojama. O blogiausia tai, kad, lygiai taip pat, nemaža tos mistifikacijos dalis, yra užkraunama mums ant pečių, ir tada mes imame bijoti visko. Šiandien noriu pakalbėti apie prietarus ir mitus, kurie ne visada yra teisingi. Kurie dažniau gąsdina nei padeda. Kurie, iš esmės, yra visiškai nereikalingi mūsų paprastuose gyvenimuose, jei tik norime, kad tie gyvenimai būtų paprasti. 

Kai puoliau stačia galva į ezoteriką, tuo metu man viskas atrodė mistiška. Aš viskuo tikėjau, viskas atrodė paslaptinga, kiekvienoje detalėje įžvelgdavau ženklus, kažkokius simbolius ir spėdavau, ką Visata man nori tuo pasakyti. Bet, laikui bėgant, kažkaip pavyko perfiltruoti save ir išmesti kai kurias šiukšles, kurios tik trukdė gyventi. Išmesti visiškai nenaudingus įsitikinimus. O jų yra be galo daug. Taigi, kviečiu ir jus padiskutuoti tuo, kuo, galbūt, aklai tikite arba tuo, kuo nusprendėte nebetikėti. 
Skaičius 13. Yra paniškai bijančių šio skaičiaus. Ir, žinote, ką? Žmonės, kurie nesureikšmina „13“ dažniausiai gyvena lengviau ir sėkmingiau nei tie, kurie visomis aplinkybėmis ir išgalėmis vengia gimdyti/skristi lėktuvu/eiti į darbo pokalbį/tuoktis/laikyti egzaminą ir dar, velnias žino, ką daryti šią dieną. O jei dar penktadienis, ir dar pilnatis, tai, jėzusmarija, kaip blogai, ir kokia tragedija. Jei tuo tikėsite, taip ir bus. Ir tyčia pastebėsite visokias nesėkmes, ir jas hiperbolizuosite, nors jos nutinka kiekvieną dieną, kad ir dvidešimtą, šešioliktą, ir taip toliau. Jei jau norite bijoti skaičių, bijokite ketverto (tiesa, numerologiškai trylika taip pat gali būti keturiais, tai gal, tuomet, nebijokite, tiesiog, nieko). 
Paukščiai. Sėdėjote ramiai namuose, į langą atsitrenkė paukštis, ir Jūs, apimti panikos, rašote į forumą klausdami, kas dabar nutiks. Jums atsako, kad turbūt mirs kažkas, tai būkite pasiruošę. Jūs apraudate visus galimus variantus, mąstote, kiek gali kainuoti šermenys, sėdite nuolatiniame laukime. Kartais paukštis tereiškia kažkokią žinią, ir nebūtinai blogą. Yra nemažai pasakojimų, kuomet paukštis pranašavo mirtį, ir tai išsipildė. Iš dalies tuo tikiu. Bet tikrai ne visada atsitrenkęs paukštis reikš laukiančias laidotuves. Kuo mažiau save tam programuosite, tuo ramiau gyvensite. Ir, apskritai, gal Jūsų namuose labai daug langų. Gal jie tokie nublizginti, kad paukščiai dažnai į juos mėgsta trankytis nesuvokdami, kad tai stiklas. Gal gyvenate tokioje vietoje, kur yra daug paukščių, kur perinami jaunikliai, ir taip toliau. Tai nėra paranormalus įvykis. Bet, bet kuriuo atveju, paukštis ezoterikoje dažniausiai yra kažkokia žinia.
Dantys, bulvės ir kiti dalykai. Sapnuoti aš bijau, nes jei tik imu analizuoti sapnus, juose visada randu būtinai kažką negero, kažkokius užslėptus mirties, ligų ženklus ir visa, kas tik gali būti bjauraus ir blogo. Jei esate iš tų žmonių, kurie gali save ir savo sapnus vertinti objektyviai, tuomet tai yra puiku. Bet jei esate linkę visko bijoti, kartais geriau paprašyti, kad Jūsų sapną interpretuotų kas nors kitas. Tikriausiai, visi esate girdėję, kad sapnuoti dantis jau savaime nėra geras ženklas. Sakoma, jei krintant dančiui buvo kraujo, tuomet mirs kažkas iš giminaičių, ir panašiai. Ne visiems tai yra tiesa. Kiek teko analizuoti šį dalyką, pastebėjau, kad kai kuriems žmonėms epizodiškai šį sapną sapnuojant, jis, iš tikrųjų pildosi. Bet kiti gali sapnuoti, kad jiems daužo dantis ar kad jie kasa bulves kone kiekvieną naktį, ir niekas tikrai nemirs. Šiuo atveju, reikia stebėti save, savo sapnus ir kaip sapnų simboliai pasireiškia Jūsų realybėje. 
Būrėjai negalima siųsti nuotraukos, nes prakeiks. Tai yra juokingas dalykas. Na, nebent pataikėte ant rimtų psichinių problemų turinčios būrėjos.
Burti galima tik tam tikromis palankiomis dienomis. Ne. Burti galima tada, kai esate tam pasiruošęs ir jaučiantis, kad galite tai daryti, nekankinamas jokių pašalinių minčių, nepergyvenantis stiprių emocijų, nesergantis. Nes visa tai, paprasčiausiai, gali išblaškyti ir nukreipti dėmesį visai kitur. Sunku bus susikoncentruoti, sunku bus objektyviai vertinti būrimo rezultatą.
Vyras paliko mane, nes jį prakeikė. Dažniausiai vyras palieka Jus, nes Jūsų nemylėjo. 
Jei sapnuojate žmogų, vadinasi, jis apie Jus galvoja. Tai yra juokingiausias kada nors girdėtas dalykas per visą gyvenimą. Taip nėra. Tai JŪS apie tą žmogų galvojate, todėl ir sapnuojate. Arba norite, kad apie Jus galvotų. 
Žodžiu, neapsikraukite. Jei norite paneigti arba papildyti sąrašą, laukiu komentarų