Paskelbta

NUMEROLOGIJA IR UŽSLĖPTOS ASMENYBIŲ PUSĖS

Jei nors kiek esate žvilgtelėję į numerologijos pusę, veikiausiai, jau žinote, koks yra jūsų gyvenimo skaičius ir kokius bruožus, savybes jis jums suteikia. Jei, visgi, nežinote, kaip apskaičiuoti savo gyvenimo kelio skaičių, tai padaryti labai paprasta – sudėkite visus savo gimimo datos skaičius, gavę dviženklį skaičių, jį sudėkite, iki kol liks vienaženklis. Tai ir bus Jūsų gyvenimo kelio skaičius. Tiesa, jei jūsų dviženklis skaičius yra 11, jo sudėti jau nereikia, tai išimtis.

Daugelis, besidomintis numerologija, jau yra susidaręs nuomonę, kad kiekvienas skaičius nustato ir ne tik, koks bus žmogaus būdas, bet kaip jis elgsis vienose ar kitose situacijose. Pavyzdžiui, žmonės 5- tukai siejami su laisve, nepriklausomybe, nerūpestingumu, dinamika, impulsyvumu. Todėl nelabai keista, jei išgirdę apie tokį žmogaus apibūdinimą imsite abejoti, ar jis tinkamas kurti ilgalaikius santykius. O daryti išankstinių prielaidų nereikėtų – penketukai moka mylėti, ir net labai. Tarp kito, santykiuose jie laikomi vieni iš ištikimiausiųjų. Aštuonetukai siejami su finansine sėkme ir darbštumu, tačiau būtent jų finansinė sėkmė lydėti nėra linkusi. Taigi, štai keletas įdomių tendencijų apie gyvenimo kelio skaičius ir juos besinešiojančius žmones:
• Nors 2 ir 6 vadinami labiausiai šeimyniškais, mylinčiais ir atsidavusiais, būtent šie skaičiai (taip pat ir 9) yra tie, kurie dažniausiai iš kitų nuklysta į kairę. Tiesiog jų širdis plati, jie nori ir gali mylėti, ir kartais įsimyli visai nepagalvoję, kuo tai gali baigtis;

• Per gyvenimą nepasistato stipraus materialinio pagrindo: 5 ir 8. Penketukai, kaip sako numerologai, turi delnuose skylę. Valdyti finansus daugeliui jų gali būti didelė užduotis. Tad, jei esate penketukas, vertėtų būti budresniems, vengti impulsyvių finansinių sprendimų ir daugiau taupyti. Na, o aštuonetukai kartais papuola į savo pačių spąstus – jiems reikėtų vengti rizikos finansiniuose klausimuose, rinktis kuo saugesnius variantus ir vengti godumo ir materialaus požiūrio į pasaulį;

• Per gyvenimą gali tapti sėkmingais ir turtingais: 1, 3, 7. Vienetukams taip pasiseka dažniau, nes jiems gelbsti tokios savybės, kaip lyderystė, ambicingumas, gebėjimas susikoncentruoti ties konkrečiais išsikeltais tikslais. Trejetukams gelbsti inovatyvumas, originalumas, aplinkos palaikymas, gebėjimas bendradarbiauti, platus akiratis. Septynetams padeda tapti sėkmingais jų pačių geras analitinis mąstymas, intuityvus jautimas, kaip elgtis su pinigais.

• Gali sukurti stambų verslą, stambius ilgalaikius projektus: 4, 8, 9. Ketvertukams čia gelbsti jų kantrybė, didelės pastangos, stabilumas, konkretūs, apgalvoti sprendimai. Aštuonetams – verslumas, gebėjimas būti autoritetais kitų akyse; devynetams – susitelkimas į konkretų tikslą ir aktyvus pastangų investavimas į jį, gebėjimas pasivyti naujoves, gebėjimas nesiblaškyti.

• Didesnė tendencija pakliūti į nusikalstamą kelią: 2, 5, 8. Dvejetukams taip gresia nutikti dėl poreikio nuotykiams, rizikai. Beje, gali būti ir neblogi melagiai, kai to reikia. Penketukai – dėl savo nepriklausomybės, kartais noro „eiti prieš sistemą“. Aštuonetukams tai gali gautis visai netyčia, dėl netinkamų pasirinkimų, kurie, vėlgi, siejasi su materialumu.

• Didesnė tendencija tapti sėkmingais menininkais, kūrėjais: 3, 6, 9.

• Didesnė tendencija tapti žinomais, populiariais: 1, 5, 11. Vienetukai gali išmėginti kone viską, ir šioje vietoje tiesiog yra universalūs, tad padidėja ir jų galimybės tapti žinomais. Taip pat veikia ir jų lyderių bruožai, noras sulaukti didesnio dėmesio, pripažinimo, kažkam kažką įrodyti. Penketukai gali tiek patys, savo jėgomis išgarsėti, tiek tai padaryti per kitus žmones. Vienuoliktukai šioje vietoje turi puikią intuiciją, jie gali jausti, kada tinkamas laikas veikti, kada gali būti jų sėkmės valanda.

• Dvejonės ir abejonės juos gali paversti neveiksniais ir atnešti tik nusivylimą: 2, 3, 7.

• Jie gali jus įtikinti, daryti jums įtaką: 1, 4, 8.

• Jiems reikėtų visiškai vengti tinginystės, kuri gali atvesti į emocines problemas: 3, 5, 9.

Be abejo, nereiškia, kad šios tendencijos tinka kiekvienam be jokių klaustukų. Tai ir tėra tik tendencijos. Tačiau galinčios suteikti daugiau suvokimo, koks platus ir įdomus yra numerologijos pasaulis, ir kiek daug bendro vienu metu galime turėti tarpusavyje, vien palyginę savo gyvenimo kelius.