Paskelbta

KARMINIAI RYŠIAI

Visų pirma, ačiū Monikai už pasiūlymą parašyti apie tai. Išties, tai labai svarbus ir daugeliui sunkiai arba klaidingai suvokiamas reikalas. Kas yra karminiai santykiai? Žmonės juos dažnai painioja ir mano, kad jei susitinka, pavyzdžiui, be galo traukiantį, įdomų žmogų, su kuriuo drauge būti tiesiog gera, tai jau yra karminiai santykiai. Kai kurie žmonės mano, kad karminiai santykiai yra tie, kuriuose partneriai geba vienas kitą suprasti iš pusės žodžio, o kartais ir visai be žodžių. Ne visai ir ne visada taip. Tiesa, turėjau pradžioje priminti, kad jei tikite angelais, rojais, pragarais ir visais panašiais reikalais, tuomet šis įrašas ir ši informacija naudinga, veikiausiai, jums nebus, nes prieštaraus jūsų tikėjimui.

Čia kalba eina apie reinkarnaciją. Pradėti reikia nuo klausimo, kas, apskritai, yra karma. Karma yra vienas Visatos – priežasties ir pasekmės – dėsnių. Karminiai santykiai, manoma, yra tie santykiai, kuriuose abu žmonės buvo artimi savo praeituose gyvenimuose. Dažniausiai tai mylimieji, meilužiai, broliai arba seserys. Juos sieja „blogoji karma“, o dabartiniame gyvenime, susiėjus ir vėl drauge, ta „blogoji karma“ tampa bendru reikalu. Todėl dažniausiai tokie karminiai ryšiai net gali būti sudėtingi, varginantys, ištraukiantys energiją, tačiau dažnai – ir tokie, kuriuos sunku nutraukti net tuomet, kai kartais, atrodo, tampa nebepakeliama būti drauge. „Blogoji karma“ ateina iš bet kokio sprendimo, kurį kada nors esame priėmę, jei tas sprendimas mums galėjo atnešti tokius jausmus, kaip kaltė, pasišlykštėjimas, gėda, savanaudiškumas, nepilnavertiškumas, ir kitus. Taigi, viskas priklauso nuo mūsų pasirinkimo, ką mes pasirenkame daryti ar jausti ir į kur tai mus, galiausiai, atveda. Iš viso to mes statome savo ateitį, ir ne tik artimiausią, bet ir tą, kuri mūsų laukia net ne šiame gyvenime. O bendra karma atsiranda tuomet, kai abi sielos tampa tų pasirinkimų pagrindinėmis dalyvėmis. Tačiau tai nereiškia, kad praeitame gyvenime sėdėjote drauge ir sprendėte, kokią picą užsisakyti. Tai kur kas sudėtingesni sprendimai, atvedę į traumas ar gyvenimą keičiančias patirtis. Jose dalyvavote drauge. Jūs drauge iniciavote tuos sprendimus. Jūs drauge juos priėmėte. Jūs drauge nešate bendrą karmą šiame gyvenime. Dažnai tokios sielos pritraukia kitame gyvenime ir panašius žmones, panašius įvykius, panašias sudėtingas situacijas prie savęs. Kalbant paprastai, tokių žmonių gyvenimai kažkuo yra panašūs ir nuolat susiję. 

Karminiai ryšiai taip pat gali atsirasti ir iš tokių bendrų patirčių praeituose gyvenimuose, kaip gydymas, apsauga, taip pat ir iš vadinamųjų sielų kontraktų, kurie sukuriami tuomet, kai vienas žmogus atiduoda savo pagrindinę energiją kitam, o antrasis – ne. Tai reiškia, kad abu žmonės gyvena besidalindami viena energija, tačiau tai nėra geras dalykas, nes atiduoti arba pasiimti per daug kito žmogaus energijos gali būti kenksminga, mat dėl tokio principo veikimo abi sielos nutola nuo pagrindinio energijos šaltinio, kuris gali būti bet kuo – vieni tai vadina dievu, kiti – dievybėmis, kiti – Visata, ir taip toliau. Tačiau būtent tokiu principu ir yra paremti vadinamieji sielų kontraktai. Tokios sielos – tiek tos, kurios dalijasi blogąja karma, tiek tos, kurios turi sielos kontraktą, sukūrusios santykius dabartyje, dažnai patenka į dviprasmiškas ir sudėtingas situacijas. Žmonės kartais negali suprasti, kodėl žmogus, kuris juos taip traukia, kurį, atrodo, pažįsta visą gyvenimą, nors pažintis visai šviežia, nors pavyksta iškart rasti bendrą kalbą arba jausti nesuvokiamai stiprų ryšį tarpusavyje, negali būti laimingi drauge. Tokie santykiai dažnai kankina, atneša daug iššūkių, čia gali atsirasti įvairiausio plauko problemų – manipuliacijų, neištikimybės, konfliktų ir visokio kitokio velnio, tačiau padėti galutinio taško niekaip nepavyksta, nors abu partneriai aiškiai žino ir jaučia, kad toks ryšys niekur neveda, kad jis, praktiškai, beprasmis. Tačiau tokie sunkumai kyla „susidėjus“ praeitų gyvenimų bendroms patirtims, buvusiems svarbiems įvykiams ir kitiems faktoriams, priklausomai nuo to, koks ryšys judu siejo praeityje, ar tai buvo bendra blogoji karma, ar tai buvo sielos kontraktas. Ką tokiu atveju daryti? Didžiausia tokio ryšio problema ta, kad jį ne taip ir lengva nutraukti. Elementarus pavyzdys: vaikinas ir mergina draugauja. Ir juodu sieja karminis ryšys. Jų santykiai banguoja, juose pilna problemų, jie nesijaučia laimingi, santykiai juos tiesiog vargina. Jie nusprendžia skirtis. Išsiskiria. Po kurio laiko vėl susieina. Tuomet vėl atkartoja tas pačias problemas, tik gal iš kito kampo, gal jau iš kitokios perspektyvos. Vėl trūksta kantrybė. Išsiskiria dar kartą. Vėl susieina. 

Vėl išgyvena tą patį arba jau kitokias problemas, kurios vis tiek remiasi į šakninę, giluminę problemą. Ir taip gali taikytis ir skirtis daug, daug kartų. Iki kol jie išsivalo savo blogąją karmą, iki kol jų ryšys tampa švarus. Tai yra įmanoma, tačiau tai, be abejo, pareikalaus daug kantrybės, daug energijos, daug ryžto, iki kol jų ryšys taps švarus, ir tuomet jie galės būti nebe katorgoje, o realiuose santykiuose. Žinoma, jei vienam iš partnerių (o gal net abiems) pakanka valios tiesiog išsiskirti, padedant absoliutų, nebenugalimą tašką, tai yra puiku. Tik dažniausiai tokio tipo ryšiuose tai būna be galo sudėtinga misija. Tačiau ir naujų santykių sukūrimas dar nereikš, kad dabar, štai, viskas bus iš karto gerai ir be jokių problemų. Kol energetinė linija netaps švari, problemos gali kartotis ir naujuose santykiuose. Galbūt pažįstate žmonių, kurie sukuria tai vienus, tai kitus santykius, tačiau vis skundžiasi, kad problemos juose – kartojasi ir gal net yra susijusios. Taip yra todėl, kad tokią karmą besinešantis žmogus vis tiek prie savęs trauks panašios energijos žmones, iki kol jo karma netaps švari. Tai tiesiog reiškia, kad tokių žmonių santykių kūrime laukia rimti išbandymai, teks įdėti daug darbo. O ar būti su tuo žmogumi, su kuriuo tokie sunkūs santykiai ir juos atidirbinėti, ar mėginti laimę valant savo karmą vis per naujus ryšius – jau paties žmogaus apsisprendimas. Na, o kai visas darbas pagaliau atliktas, tokie žmonės gali laisvai judėti per gyvenimą. Jų energija jau pasikeitusi. Jie pritraukia ir kitokios energijos žmones prie savęs, tai reiškia, kad jų laukia naujos patirtys, nauji išbandymai, naujos galimybės – visai naujas, švarus gyvenimo epizodas. Pritraukti dar vieną karminį ryšį prie savęs tuomet jau sunku, nes pritraukiami jau kitokios energijos žmonės. Užbaigti karminio ryšio valymą pakanka tik vieno partnerio, kad ir buvusio partnerio pastangų. Pavyzdžiui, jei draugaujate su žmogumi, su kuriuo judu sieja karminis ryšys ir išsiskiriate, ir jūs nusprendžiate nekurti kol kas jokių naujų santykių, o jūsų buvęs partneris žengia į naujus ryšius drauge su juose laukiančiais išbandymais – jis valo jūsų karmą ir už save, ir už jus. 

Tokiais atvejais dažniausiai tas, kuris dirbo santykiuose ir išvalė abiejų karmas, pajaučia, kad jo buvusi antroji pusė it dingsta iš jo energetinio lauko. Kitaip tariant, tokiu atveju galite pajausti, kad jūsų buvęs partneris nebesidomi jumis, nebekreipia dėmesio, nebeklausinėja, kaip gyvenate, ir taip toliau. Tiesiog juda pirmyn, palikęs praeitį tolyje, ir į ją nebesižvalgydamas. Ir toks variantas yra absoliučiai teigiamas abiems sieloms. Jei, visgi, esate tas žmogus, kuris mano priklausantis karminiam ryšiui, nereikėtų nei pykti, nei griūti į neviltį. Tiesiog paklauskite savęs, ką galite padaryti, kad priimtumėte jums siunčiamas pamokas, ką galite padaryti, kad iš tiesų pasimokytumėte iš savo klaidų. Kuo labiau atkreipsite dėmesį į pasikartojančias klaidas ir duobes, į kurias karts nuo karto vis įkrentate, tuo greičiau keisis jūsų požiūris, jūsų veiksmai, jūsų elgesys, ir visa kita. Ir tuo greičiau nuo tokio ryšio išsilaisvinsite.