Paskelbta

ŠEŠIOS MEILĖS TAISYKLĖS

Šešios meilės taisyklės. 
Tai pritaikyti galime ne tik santykiams su antrąja puse, bet ir santykiams su vaikais, kaimynais, draugais ar tiesiog pažįstamais.
1. KIEKVIENAS ŽMOGUS MŪSŲ GYVENIME ČIA YRA TAM, KAD PADĖTŲ MUMS TOBULĖTI. Tai juk ir yra esmė, dėl ko mes, apskritai, esame ČIA. Vertingas pamokas gauname ne tik iš tų, kurie būna mums geri ir mylintys – mes mokomės ir iš skaudžių santykių, mes pasimokome ir iš žmonių, kurie mus skriaudė. Mes išmokstame būti stipresniais. Kiekvienas žmogus mums suteikia kažkokią pamoką – ar tai bebūtų išmokimas būti rūpestingesniam, savarankiškesniam, ar daugiau laiko skirti sau, nei kitiems, jei kažkada supratome, kad nereikia bet kam savo begalinio rūpesčio dalinti.

2. MES VISI ESAME SUSIETI. Tiek ezoterine, tiek moksline, biologine prasme. Mes kiekvienas esame individualybės, kurios sudaro vieną didžią, galingą visumą.
3. JŪS ESATE UNIKALI SIELA, KURIOS TIKSLAS – ATSKLEISTI IR ĮRODYTI SAVO UNIKALUMĄ. Privalome suprasti, kad kiekvieno žmogaus kelionė siekiant save išreikšti ir atskleisti pasauliui, taip pat yra individuali. Mes privalome priimti tiek kitų žmonių unikalumą, tiek nepamiršti puoselėti savąjį.
4. MŪSŲ SANTYKIAI ATSPINDI MŪSŲ VIDINĮ PASAULĮ. Susiedami savo gyvenimą su kitu žmogumi Jūs taip pat keičiatės ir pamažu stengiatės tapti tokiu, kuris pritrauktų Jus traukiantį žmogų. Pokyčiai taip pat yra tobulėjimas.
5. MEILĖ PRASIDEDA NUO MEILĖS SAU. Klaida yra manyti, kad kitas žmogus užlopys mūsų skyles. Bet tiesa ta, kad mes jų neturime – esame tokie, kokie esame, galime tobulėti, galime kilti aukštyn, tačiau tam, kad gebėtume priimti meilę, kad galėtume iš tiesų pasiekti aukštesnį lygį, visų pirma, mes privalome išmokti mylėti SAVE.
6. PAJAUSTI MEILĘ GALITE TIK IŠMOKĘ JĄ ATIDUOTI: nereikia meilės savintis, reikia ja dalintis. Tai nereiškia, kad šiuo sakiniu yra siūlomas poligamijos principas. Tai reiškia, kad meilę ir laimę, kurią gaunate iš kitų, turite bent kažkokiu būdu perduoti Jus supantiems žmonėms, o ne stengtis godžiai ja gyventi pačiam. Skleiskite ją.