Paskelbta

POPULIARIAUSIŲ SAPNŲ INTERPRETACIJOS

Keletas populiariausių sapnų ir jų interpretacijos.
NUOGUMAS
„Nuogi“ sapnai yra gana dažni. Ir, taip pat, dažniausiai, juose sapnuojantysis jaučiasi nepatogiai, patiria didelę gėdą, nes vieni pagrindinių sapnų siužetų ir būna tokie: einate ramiai gatve ir, staiga, suprantate, jog esate visiškai nuogas. Ar panašios kitos keistos, staigų išgąstį ir gėdą sukeliančios situacijos, kuomet suvokiate, jog kitų akivaizdoje esate neapsivilkęs nė vieno drabužio. Drabužiai nėra tik tam, kad leistų mums nesušalti. Taip jau yra priimta – drabužiai paslepia mūsų intymiausias vietas, savotiškai ir leidžia mums jaustis saugesniais. Sapnas, kuriame esate nuogas, reiškia, jog nepasitikite savimi ir savęs kitiems neatskleidžiate. 

Tokie sapnai dažniau aplanko, kuomet, pavyzdžiui, pakeičiama darbo vieta ir naujokas jaučias nepritampantis, jis bijo atskleisti savo tikrąsias savybes, charakterį, bijo nepritapti prie kolegų. Toks sapnas tiesiog siūlo kovoti prieš savo baimes – nusimesti šalin drabužius ir atsiskleisti visu savo grožiu, nejaučiant jokios gėdos ir nepatogumų. Žinoma, ne tiesiogine prasme.
KRITIMAS
Jei sapnuojate, jog krentate iš didelio aukščio, tai dažniausiai reiškia, jog bijote prarasti tai, ką šiuo metu vertinate ir branginate – ar tai bebūtų materialinė padėtis, ar išgyvenami jausmai, šiltos emocijos, ar Jūsų užimama pozicija gyvenime. Šis sapnas atskleidžia Jūsų baimę prarasti įgytą kontrolę ir užsitarnautą stabilumą. Jei sapnuojate, jog ilgai krentate, tačiau vėliau suvokiate, jog, iš tiesų, kritote iš nedidelio aukščio ir sėkmingai nusileidote, tai reiškia, jog realybėje reikalai, kurie Jums kėlė nerimą, taip pat sėkmingai susitvarkys ir vėliau manysite, jog be reikalo tiek nerimavote. Jeigu nuolat, ilgą laiko tarpą sapnuojate, jog vis krentate, krentate ir krentate…. panašu, jog sapnai Jums mėgina pasakyti, kad neinate pačiu teisingiausiu keliu ir tuo keliu, kurį pasirinkote, eidami nepasieksite tiek, kiek galėtumėte pasirinkdami naują kelią ir pradėdami nuo pradžių. Tokie sapnai praneša apie būtinybę pokyčiams.
VAIKAI
Sapnuoti kūdikį tikrai nebūtinai reiškia, jog ne už kalnų jį ir turėsite (nebent sapnuojate jau nėštumo metu). Kūdikiai sapnuose jums praneša apie naujas idėjas, projektus ir, tuo pačiu, naujus rūpesčius, kad ir malonius. Kūdikis yra malonus rūpestis. Šie sapnai linkę pildytis artimoje ateityje, tad jei jus sapne aplankė naujagimis, laukite savo gyvenime naujų vėjų, ties kuriais teks ir padirbėti norint, kad iš to išaugtų kažkas daugiau. Jei sapnuojate neramų, verkiantį ar irzlų vaiką, svarbu būtų susimąstyti, ar realybėje pakankamai dėmesio skiriate jus supančioms užduotims ir rūpesčiams, galbūt jiems reikia daugiau Jūsų dėmesio ir atsidavimo, galbūt tai priklauso ir nuo jūsų, ne tik nuo aplinkybių?