Paskelbta

SĖKMĖS SIMBOLIAI VERSLUI

SĖKMĖS SIMBOLIAI VERSLUI
HELIOTROPAS. Jau senovėje šis akmuo, buvo manoma, „atveria duris“ – šiandieniniais laikais – padeda greičiau pašalinti kliūtis ryžtingai nusiteikusiems savo verslą turėti vyrams ir moterims. Žalia heliotropo spalva tapatinama su pinigais, mat būtent žalią spalvą priskiriame finansinei sėkmei, augimui. Mažą heliotropo akmenėlį sėkmės dėlei galite nešiotis savo piniginėje, laikyti darbo kabineto stalčiuje ar tiesiog nešiotis su savimi. 
MONETA. Specifinės monetos pasirinkimas ir jos „įkrovimas“ minties galia, iš tiesų, gali prie Jūsų klestėjimo prisidėti. Įsivaizduokite, kad Jūsų moneta yra tarsi sėkla, kurią pasodinus, auga medis ir duoda puikius vaisius – dar daugiau monetų. Galite monetą iš tiesų pasodinti, galite ją tiesiog nešiotis piniginėje ir įsivaizduoti, kaip iš jos atsiranda vis daugiau ir daugiau pinigų. Skamba galbūt ir absurdiškai, bet minties galia – didi. 

GAUSYBĖS RAGAS. Tai vaisingumo, sėkmės, nesibaigiančios gerovės simbolis. Tai nereiškia, kad jums būtina iš kažkur gauti milžinišką ragą ir laikyti jį savo darbo vietoje. Tiesiog pasitelkite vizualizaciją. Vėlgi – minties galia. 
DRAMBLYS. Indų kultūroje drambliai prilygo dabartiniams brangiems automobiliams, kuriuos gali įsigyti tik labai pasiturintys žmonės. Dramblys Indijoje prilygo svarbaus statuso turėjimui. Jis simbolizuoja ne tik sėkmės pritraukimą, tačiau ir davimo – gavimo principą. Taip pat tai kliūčių iš kelio pašalinimo ženklas. 
BONSAS (augalas). Kinai tiki, jog būtent šie augalai pritraukia finansinę sėkmę. Pagal Feng Shui, juos reikėtų laikyti prie įėjimo (į Jūsų verslo patalpą) arba pietinėje patalpos pusėje. 
RATAS. Tai energijos simbolis, jis turėtų į Jūsų verslą pritraukti stabilias pajamas ir nenuvesti iki kraštutinumų, nes energija pasiskirsto tolygiai, tai nuolatinis judėjimas. Prisiminkite, jog Jūs esate už vairo, ir tik Jūs galite tą judėjimą valdyti.