Paskelbta

APRANGOS SPALVOS REIKŠMĖ

Ką mėgstamiausia drabužių spalva atskleidžia apie charakterį?
RAUDONA. Jei dievinate raudonos spalvos aprangą, veikiausiai, esate aistringas, energingas žmogus ir gyvenime siekiate išbandyti viską, gyventi pilnatviškai, nesivaržant. Raudonos spalvos mėgėjai būna agresyvesni, jie atvirai rodo savo emocijas, yra impulsyvūs, jausmingi. Tai kritiški ir mėgstantys kitus vertinti, pateikti savo nuomonę žmonės. Ruošiantis į darbo pokalbį raudonos spalvos drabužių verčiau nevilkėti – galite pasiųsti neteisingą žinutę darbdaviui apie save.
ORANŽINĖ. Šios spalvos drabužius dažniausiai renkasi tie, kurie yra socialiai aktyvūs, lengvai pritampa kompanijose ir greitai užmezga naujas pažintis, yra draugiški ir su jais nesunku rasti bendrą kalbą, praktiškai, bet kuria tema. Oranžinės spalvos mėgėjams tinkamiausias darbas, kuriame suptų žmonės – darbas grupėse, bendruomenėse.
GELTONA. Geltonos aprangos mėgėjai mėgsta vienumą, tačiau nėra drovūs ir į kompanijas įsilieja taip pat gerai, kaip ir oranžinės spalvos gerbėjai. Jie moka puikiai susikoncentruoti į savo užduotis, taip pat gerai draugauja ir su logika, yra intelektualūs. Vilkėkite geltonos spalvos drabužius, kuomet Jums reikia papildomos energijos, postūmio svarbiems darbams atlikti ar ką nors išmokti. Geltona spalva pagerina nuotaiką, suteikia pozityvumo ir energijos. 
ŽALIA. Žalios spalvos aprangos mėgėjai taip pat yra socialiai aktyvūs ir mėgstami aplinkinių, dažnai turi nemažą ratą draugų ir pažįstamų. Jie moka savyje išlaikyti pusiausvyrą, yra artimi gamtai. Jie moka reguliuoti savo gyvenimą – teisingai maitinasi, teisingai atsipalaiduoja ir tokiu būdu išvengia rūpesčių pertekliaus. Jiems itin svarbu išlaikyti gerą reputaciją, finansinį stabilumą ir pagarbą aplinkinių tarpe. Tai charizmatiški ir nuoširdžiai dėl kitų besirūpinantys žmonės.
MĖLYNA. Ši spalva simbolizuoja gaivumą, taiką ir ištikimybę. Dažniausiai šios spalvos aprangą mėgstantys žmonės, ypatingai vyrai, yra sarkastiški. Moterys, besirenkančios mėlynos spalvos drabužius, siekia suteikti savo išvaizdai žavingo paslaptingumo, mistikos. Ruošiantis į darbo pokalbį patariama vilkėti tamsiai mėlynos spalvos drabužius, kurie suteikia ramybės, tiesos, pasitikėjimo ir saugumo pojūtį. Mėlynos spalvos mėgėjų niekas negali išvesti iš jų pasirinkto kelio ar priversti atsisakyti jų užsibrėžtų tikslų. Tai unikalaus mąstymo, nepasiduodantys daugumos nuomonei žmonės, nebijantys bendrauti akis į akį ir būti atvirais su pašnekovu bei pasižymintys geru humoro jausmu.
VIOLETINĖ. Senais laikais tai buvo aukštuomenės spalva. Šiuo metu violetinės spalvos drabužiai suteikia žmogui kūrybingumo ir lakią vaizduotę. Šią spalvą renkasi įžvalgūs ir paviršutiniškumų nemėgstantys žmonės. Jie greitai sužavi aplinkinius, tačiau jų temperamentas dažnai gali būti nenuspėjamas, tai turtingi savo vidumi, dvasingi žmonės.
JUODA. Tai vienas geriausių pasirinkimų einant į darbo pokalbį – ji parodo Jūsų autoritetingumą ir kontrolę. Juodą spalvą savo aprangoje besirenkantys žmonės pasižymi stipria valia, analitiniu mąstymu ir asmeninės nepriklausomybės poreikiu bei rafinuotumu.
BALTA. Simbolizuoja gerumą, paprastumą, teisingumą. Baltą spalvą mėgstantys žmonės dažniausiai pasižymi jautrumu, jausmingumu, atvirumu, yra drąsūs ir pasitikintys savimi. 
ROŽINĖ. Šios spalvos aprangos mėgėjai siekia pripažinimo – siekia jaustis mylimi, pastebėti, jiems reikalinga šiluma ir supratimas. Vyrai, kurie dėvi šios spalvos drabužius, sugeba išlaikyti balansą tiek tarp vyriškų, tiek tarp moteriškų energijų.
PILKA. Tai neutrali spalva, šios spalvos drabužiais vilkintys žmonės sugeba išlaikyti subalansuotą gyvenimo ritmą, taip pat siekia rafinuotumo. Tiesa, pilkos spalvos drabužių perteklius gali pranešti ir apie polinkį į melancholiją, netgi depresiją. Tačiau „maišant“ pilkos spalvos drabužius su kitais atspalviais, galima suteikti atsipalaidavimo, lengvumo ir komforto jausmą.
RUDA. Šios spalvos aprangą renkasi neišrankūs, patikimi žmonės. Jie dažniausiai pasižymi emociniu stabilumu, pusiausvyros išlaikymu, aukštu intelektu.