Paskelbta

FENG SHUI NAMAMS

Keletas feng shui patarimų Jūsų namams, kurie padės pritraukti, išlaikyti ir sustiprinti meilę. 
1. Suteikite namams meilės, romantikos kupiną atmosferą – tai gali būti ir rožinių atspalvių gėlės, raudonos ar rožinės žvakės, nuotraukos iš Jums romantiškų, mielų momentų ar kitos jaukios smulkmenos. Tik svarbu nepersistengti – išdažę visas namų sienas rožine spalva ir ant kiekvieno kampo pristatę po puokštę raudonų rožių galite pasirodyti potencialiam mylimajam ne romantiški, o mažų mažiausiai keisti. Gėlės ir žvakės – vieni akivaizdžiausių meilės ir romantikos simbolių. Nevenkite jų ir miegamajame siekdami sustiprinti jau esamą partnerystę.

2. Venkite vienetų ir naudokite poras. Bet koks įdomus suvenyras, statulėlė neturėtų būti po vieną.
3. Meilės nuotraukos ir paveikslai. Tokie vaizdiniai, kuriuose meiliai apsikabinę, besibučiuojantys žmonės priartins ir Jus prie panašių rezultatų. Jei esate įsipareigoję ir norite santykius ne tik išlaikyti, bet ir sustiprinti – pasikabinkite savo ir antrosios pusės nuotrauką iš romantiškos akimirkos. 
4. Žemės elementas. Nevenkite rusvų atspalvių – tiek rudi baldai, tiek minkštos, purios žemės spalvos pagalvės suteiks namams jaukumo.
5. Atsikratykite daiktais. Daiktais, kurie nėra Jūsų – kuriuos kažkas Jums padovanojo ir jie Jums nesuteikia nei naudos, nei džiugesio. Jie tik apsunkina Jūsų kuriamą jaukią energiją. Taip pat nekaupkite namuose bet kokius nemalonius jausmus sukeliančių daiktų ar gėlių, pavyzdžiui, daiktų „be poros“ ar kaktusų, jei siekiate namuose sukurti harmoniją ir romantiką.
6. Pasirūpinkite miegamuoju. Šis kambarys – Jūsų partnerystės atspindys – jis duoda žinią, ko Jūs siekiate iš draugystės, kokios jos norite. Atkreipkite dėmesį – kas dominuoja Jūsų miegamajame? Elektroniai prietaisai ir krūvos nereikalingų daiktų nesuteiks tokios romantikos, kaip, pavyzdžiui, karališka lova, kvepianti patalynė, gėlės ar lengvos, grakščios užuolaidos.
7. Vienišiems. Patariama jau iš anksto ruošti guolį antrajai pusei, nors jo, galbūt, dar net nėra Jūsų gyvenime. Neužpildykite vietos lovoje šimtais pagalvių ar pliušinių žaislų, naktinius šviestuvus laikykite abiejose lovos pusėse. Lova miegamajame privalo būti dominuojantis baldas. Na, ir žinoma, nuotraukas su buvusiais mylimaisiais geriau pasislėpkite.