Paskelbta

BURTAI, RITUALAI IR SĖKMĖS SIMBOLIAI

BURTAI, RITUALAI IR SĖKMĖS SIMBOLIAI

SĖKMĖS PRITRAUKIMAS PRIESKONIAIS IR ŽOLELĖMIS

CINAMONAS 
Cinamonas vertinamas ne tik kaip puikus prieskonis – magijoje jis naudojamas gydymui, apsaugai, taip pat, tikima, jog pritraukia ir maginius gebėjimus, sustiprina valią. Tačiau ne daugelis žino, jog cinamonas – vienas puikiausiai veikiančių „įrankių“ siekiant pritraukti greitą finansinę sėkmę. Naudokite cinamoną valgiuose, galite žiupsnelį cinamono laikyti ir piniginėje ar rankinėje. Įvyniokite cinamono lazdelę į pinigų kupiūrą – tai padės pinigams „daugintis“. Laikykite cinamono lazdeles ant savo darbo stalo, gardinkite juo ne tik maistą, tačiau ir gėrimus. Nepamirškite ir vizualizacijos. 
DOBILAS 
Šis augalas turi nemažą panaudojimo spektrą – jis ne tik pritraukia sėkmę, tačiau ir sustiprina meilę, jausmingumą, intymumą, ištraukia iš Jūsų susikaupusias neigiamas emocijas. Kaip juo naudotis? Dobilą galite nešiotis mažame vokelyje ar maišelyje. Galite pripildyti maišelį dobilo lapais ir laikyti jį pakabintą namuose. 

IMBIERAS 
Dar senovės indų „Kama Sutroje“ imbieras buvo aprašytas kaip itin tinkamas meilei ir jausmingumui stiprinti. Jis taip pat pritraukia sėkmę, finansinę gerovę bei galią. Maltą imbierą galite laikyti maišelyje namuose ar juo pabarstyti pačius namus. Naudojant jį maiste, pasitelkite ir vizualizaciją – jog patekdamas imbieras į Jūsų kūną, tuo pačiu į gyvenimą atneša vis daugiau finansinės sėkmės. 

MĖTOS
Mėtos suteikia jėgos, energijos ir suteikia apsaugą Jūsų investicijoms bei patiems pinigams. Žali mėtų lapai simbolizuoja pinigų augimą. Laikykite džiovintos mėtos lapus savo piniginėje – jie apsaugos Jūsų pinigus ir didins jų kiekį, suteiks sėkmės versle – senojoje magijoje tikima, jog pinigų prisilietimas prie mėtos lapų suteikia jiems „šviežumo“ ir leidžia toliau augti. 

ŠALAVIJAS IR EUKALIPTAS
Šių žolelių nuoviru nebijokite plauti grindų, suvilgyti baldų ar net drabužių. Jie išvalo susikaupusias nemalonias emocijas ir suteikia šviežumo, gaivumo pojūtį, taip pat padeda pritraukti sėkmę. 

SĖKMĖS PRITRAUKIMAS ŽVAKĖMIS

Prieš pradėdami ritualą, išsirinkite, kokios spalvos žvakė Jūsų siekiamai svajonei/norui tiks labiausiai. Jei siekiate sėkmės finansinėje srityje, rinkitės žalią žvakę. Tuo tarpu, tikėdamiesi pagerėjimo meilės reikaluose – rinkitės rožinę, raudoną. Taip pat reikės ir juodos, ir pilkos, ir oranžinės žvakės. Uždegę pirmąją žvakę (savo pasirinktos spalvos) ištarkite: „aš esu ši žvakė“, uždegę juodą žvakę, tarkite: „turėjau sunkumų praeityje, tačiau daugiau jų nebus“, uždegę pilką žvakę, tarkite: „Mano gyvenime yra pusiausvyra, sudie nelaimėms ir sunkumams“, uždegę oranžinę žvakę, tarkite: „Nuo šiol mano gyvenimas gyvenimas yra geresnis, sėkmė mano gyvenime yra laukiama“. Jei ritualą norite atlikti pilnai per tą pačią dieną, leiskite žvakėms iki galo sudegti, nuolat įsivaizduodami, kaip į Jūsų gyvenimą ateina sėkmė. Ritualą galite kartoti ir savaitę, tokiu atveju, pasižymėkite kiekvieną žvakę į septynias dalis, ir kiekvieną savaitės dieną sudeginkite po septintadalį, o užpūsdami žvakes, įsivaizduokite, kad kartu išpučiate iš savęs ir visas nesėkmes. 

TALISMANO PASIGAMINIMAS SĖKMEI KARJEROJE

Jums tereikės žalios spalvos (geriau, natūralios medžiagos) siūlo/virvelės/plono dirželio, ant kurio reikės užrišti devynis mazgus, kiekvienam mazgui suteikiant jo paskirtį:
1. Mano burtas pradėtas;
2. Daug darbo turi tapti vaisingu;
3. Pinigai ateina pas mane;
4. Galimybės beldžias į mano duris;
5. Aš kylu savo karjeroje;
6. Tai yra įtvirtinta;
7. Sėkmė suteikta;
8. Augimas neįtikėtinas;
9. Visa tai yra mano. 

Svarbu suprasti, jog Jūsų talismanas stebuklų nepadarys, jei Jūs patys kasdien kiurksosite prie televizoriaus ir lauksite pagerėjimo. Įrodykite sėkmei, kad esate jos verti. Laikykite savo sėkmės simbolį prie savęs. Ir tikėkite jo galia. Kaip ir savimi. 

SĖKLOS SĖKMEI
Naudokite jas, nešiokite jas, laikykite jas savo namuose, gaminkitės iš jų amuletus. Kiekviena sėkla turi savo reikšmę, todėl išsirinkite tą, kurios Jums labiausiai reikia:

Kakava. Stiprina aistrą tarp mylimųjų. Taip pat tai gausos simbolis, naudotas senovės Actekų kaip atsiskaitymo „valiuta“.
Moliūgo sėklos: tinkamos naudoti žmonėms, kurie užsiima projektų rengimu ir ruošimu, dirba iš namų. Moliūgo sėklos apsaugo nuo neigiamų emocijų. 
Saulėgrąžų sėklos: išvalo mintis, padeda rasti sprendimus ir išeitis iš sunkių situacijų, padeda versle.
Sezamo sėklos: padeda numatyti, kaip toliau klostysis verslas, kaip geriausiai elgtis karjeroje, kuriuo keliu sukti siekiant didesnės sėkmės.
Ryžiai: suteikia stiprybės naujai susikūrusiai šeimai, gerina materialinę padėtį namuose.

GILIŲ MAGIJA
Suraskite seną ąžuolą ir pasiimkite iš jo tris giles. Padėkokite medžiui. Paprašykite gilių suteikti Jums stiprybės ir sėkmės. Mėnesį laiko nešiokitės jas su savimi. Po mėnesio, padėkoję, užkaskite jas tokioje vietoje, kurioje jos turėtų galimybę užaugti.

SĖKMĖ NAMAMS, ILGAAMŽIŠKUMUI IR GERAI SAVIJAUTAI:

Vėžliai. Apsaugo namus nuo blogų emocijų, nepriimtinų energijų bei simbolizuoja nesibaigiančią gausą.
Palmė. Simbolizuoja stiprybę ir sugebėjimą sėkmingai pereiti sunkumus.
Gervė. Ilgaamžiškumo ir harmonijos simbolis.
Persikas. Ilgaamžiškumo ir apsaugos simbolis. 

KLESTĖJIMUI

Trikojė rupūžė. Populiari statula, kurios burnoje dažnai laikoma ir kiniška moneta. Jei turite šią statulėlę, įsitikinkite, kad monetos pusė, kurioje pavaizduoti veidai, yra viršuje. Trikoję rupūžę patariama laikyti pietrytinėje namų pusėje, atsuktą ne į sieną ar į langą, o į kambarį, ir niekuomet nereikėtų laikyti priešais laukines duris.
Drakono statula. Suteiks sėkmę karjeroje, versle. Laikykite šiaurinėje pusėje.
Feniksas. Simbolizuoja atgimimą, pripažinimą, pastebėjimą. Patariama laikyti pietrytinėje namų (ar kabineto) dalyje.
Pinigų medis. Laikyti reikėtų pietrytinėje arba rytinėje namų pusėje.
Auksinė žuvelė. Puiki dovana tiems, kuriems linkite sėkmingos finansinės ateities. Laikyti ją patartina šiaurinėje arba pietryčių pusėje.
Besišypsantis Buda: laikoma jo statula vakarinėje namų dalyje, suteiks Jūsų vaikams sveikatos ir materialinį saugumą.
Kristalai: laikomi šiaurės-rytų namų dalyje, suteiks sėkmę moksluose, akademinėje veikloje.

SĖKMĖ MEILĖJE IR DRAUGYSTĖJE
Raudoni šviestuvai. Pakabinkite juos miegamajame, aplink lovą – jie suteiks santuokai ilgaamžiškumo. 
Bijūnai. Tiek pati gėlė, tiek jos nuotraukos, piešiniai ir simboliai taip pat pavers santuoką ilgalaike. 
Rožinis kvarcas. Vien jo laikymas miegamajame sustiprins meilę ir romantiką tarp partnerių.