NUMEROLOGIJA IR SVEIKATA
Tai ne mano interpretacija, tai bendrosios numerologinės tendencijos, kurios rodo polinkį į sveikatos sutrikimus pagal Jūsų numerologinį skaičių. Žinau, kad dažnai mėgstama sveikatą apskaičiuoti pagal gimimo dienos, bet kurio mėnesio skaičių. Bet praktikoje labiau pasiteisina gyvenimo kelio skaičius, jį neseniai skaičiavote siekiant sužinoti savo kortą, tai tas pats skaičius (sudedant kiekvieną gimimo datos skaičių iki kol gauname vienaženklį). Štai puiki proga pasitikrinti ir galbūt įvesti į savo racioną pokyčių, kurie padėtų Jums jaustis geriau ir apsisaugoti nuo sveikatos problemų:
Tai ne mano interpretacija, tai bendrosios numerologinės tendencijos, kurios rodo polinkį į sveikatos sutrikimus pagal Jūsų numerologinį skaičių. Žinau, kad dažnai mėgstama sveikatą apskaičiuoti pagal gimimo dienos, bet kurio mėnesio skaičių. Bet praktikoje labiau pasiteisina gyvenimo kelio skaičius, jį neseniai skaičiavote siekiant sužinoti savo kortą, tai tas pats skaičius (sudedant kiekvieną gimimo datos skaičių iki kol gauname vienaženklį). Štai puiki proga pasitikrinti ir galbūt įvesti į savo racioną pokyčių, kurie padėtų Jums jaustis geriau ir apsisaugoti nuo sveikatos problemų:
• 1: jautresnės Jūsų sritys: kardiologinės problemos, akys – silpnesnė rega, astigmatizmas, prasta kraujo cirkuliacija, didesnė tikimybė saulės smūgiams, nuovargis nuo per didelio krūvio.
Iš esmės šie žmonės dažniausiai pasižymi gera sveikata, stipriu imunitetu, didžiausią įtaką jų savijautai ir neigiamų pokyčių atsiradimui daro stresas. Būtent jis čia atlieka stiprų vaidmenį ir gali priversti šiuos žmones stipriai palūžti. Nepaisant šio faktoriaus, neturėtumėte skųstis sveikata, esate stiprūs žmonės. Rekomenduojama vartoti daugiau miežinės duonos, citrinos, apelsinų, datulių, imbiero, razinų, cukrų pakeisti salvija, iš prieskonių dažniau rinktis čiobrelį, levandą, lauro lapus, ženšenio šaknį, muskato riešutą, įtraukti į racioną daugiau medaus.
Metai, kuriais patariama atkreipti didesnį dėmesį į sveikatą: 19, 28, 37, 55. Padidintos sveikatos prevencijos reikalaujantys mėnesiai: spalis, gruodis, sausis.
• 2: jautresnės sritys: skrandis ir virškinimo sistema, prasta kraujo apytaka, padidėjęs nervingumas ir jautrumas, miego sutrikimai (dažniausiai nemiga), didesnė tikimybė astmai, moterims – dažnesnės skydliaukės problemos.
Esate jautresni už kitus, emocijos Jūsų gyvenime vaidina stiprų vaidmenį. Stresą ir nerimą padės nuvyti geriamasis vanduo iš sidabrinio indo. Dažnesnės virškinimo sistemos bei infekcinės ligos. Rekomenduojami reguliarūs masažai, juodųjų pipirų ir medaus mišinys rytais, nepatariama priprasti prie kavos ir juodosios arbatos. Labai tinkamos organizmą iššluojančios dietos, kurios padėtų sutvarkyti virškinimo sistemą. Įtraukite į racioną ropes, kopūstus, melionus, agurkus, bananus, rapsų sėklas. Kuriais mėnesiais reikėtų atkreipti didesnį dėmesį į sveikatą: sausis, vasaris, liepa. Svarbūs sveikatai metai: 20, 25, 29, 43, 47, 52, 65.
• 3: jautresnės sritys: krūtinės ląsta, plaučiai, gerklė, persidirbimas, greitesnis nuovargis, odos problemos, didesnė tikimybė diabetui, artritui išsivystyti.
Vėjas ir oro permainos vieni didžiausių Jūsų priešų. Patariama vengti česnako, imbiero, tačiau į savo racioną įtraukti apelsinų, morkų sulčių. Rekomenduojami kvėpavimo pratimai, vegetarizmas (nebūtinai kaip gyvenimo būdas, bet kaip reguliari dieta), rytinė lengva mankšta. Jūsų bendra fizinė būsena turėtų būti nebloga, tačiau patariama atkreipti dėmesį į inkstus, arterijas, kvėpavimo ir odos sistemas bei saugotis staigių, bet stiprių peršalimų, kuriuos traukiate lengviau nei kiti. Ką patariama įtraukti ir padidinti racione: mėta, šafranas, salvija, alyvuogės, figos, riešutai, šparaginės pupelės, burokėliai, obuoliai, persikai, granatai, ananasai, vynuogės, mėlynės, braškės, gervuogės, vyšnios.
Kuriais mėnesiais reikėtų atkreipti didesnį dėmesį į sveikatą: gruodis, vasaris, birželis ir rugsėjis. Svarbūs sveikatai metai: 12, 21, 39, 48, 57.
• 4: jautresnės sritys: polinkis į melancholiją ar depresiją, kojos, kvėpavimo sistema, šlapimo takų infekcijos, širdies veikla, anemija, nugaros sritis.
Didesnis polinkis į tokias ligas, kurias sunku tiek nustatyti, tiek gydyti. Dažniau pasireiškia rūgščių kilimas, taip pat gastritas. Rekomenduojama vartoti morkų, apelsinų, burokėlių sultis, taip pat raminančias, natūralių žolelių arbatas bei į savo racioną įtraukti daugiau žaliųjų lapinių daržovių, vaisius valgyti po saulėlydžio. Gerti ir valgyti iš sidabrinių indų bei visomis išgalėmis vengti pykčio ir visų jo apraiškų, kiek tik įmanoma, vengti didelių medikamentų dozių ar stipresnių vaistų bei žalios mėsos. Jums tinka: visi žali vaisiai ir visos žalios daržovės, baklažanai, kalafiorai, salierų šaknys. Kuriais mėnesiais reikėtų atkreipti didesnį dėmesį į sveikatą: sausis, vasaris, rugpjūtis, rugsėjis. Sveikatai svarbūs metai: 13, 22, 31, 40, 49, 58.
• 5: jautresnės sritys: inkstai, nervų sistema, oda, dažnesnė nemiga, peršalimai, kosulys, galvos skausmai, neurozė.
Patariama dažniau atsikvėpti nuo protinio darbo, didesnė tikimybė ankstyvesniam atminties susilpnėjimui. Geros savijautos išlaikymui Jums labiausiai pasitarnaus kokybiškas miegas, poilsis, meditacija, išmokimas atsipalaiduoti, atsitraukti nuo rūpesčių. Rekomenduojamos morkos, žaliosios lapinės daržovės, ropės, citrusiniai vaisiai, valerijono šaknis, pastarnokai, petražolės, grybai, riešutai (ypatingai migdolai), ryžiai, kopūstai, morkos, bulvės, avižiniai dribsniai. Kuriais mėnesiais patariama atkreipti didesnį dėmesį į sveikatą: birželis, rugsėjis, gruodis. Sveikatai svarbūs metai: 14, 23, 41, 50.
• 6: jautresnės sritys: nosies, gerklės, bronchų ir plaučių infekcinio pobūdžio sutrikimai, nervingumas, dažnesnis gripas ir karščiavimas, hormoniniai sutrikimai, moterims – problemos su krūtimis.
Ypatingai patariama vengti saldaus, aštraus ir riebaus maisto, vengti sunkesnio fizinio darbo bei vandens sporto, patariama kuo daugiau laiko praleisti gryname ore. Jums tinka: mėtos, rožių žiedlapiai, figos, špinatai, migdolai, graikiniai riešutai, melionai, abrikosai, persikai, įvairiausios pupelės, soja. Kuriais mėnesiais patariama atkreipti didesnį dėmesį į sveikatą: gegužė, spalis, lapkritis. Svarbūs sveikatai metai: 15, 24, 42, 51, 60.
• 7: jautresnės sritys: dažnesnės įvairaus pobūdžio infekcijos, jautresnė oda ir virškinimo sistema, polinkis alergijoms, prastesnė kraujo apytaka, vėlesniame amžiuje – didesnė tikimybė artritui.
Esate stipresni protine, nei fizine prasme. Rekomenduojama vartoti D ir E vitaminus, laikytis reguliarios, subalansuotos mitybos, ypatingai laikytis atokiau nuo bet kokių žalingų įpročių. Jums tinka: ženšenio šaknis, žalia arbata, abrikosai, daržovių sultys, kopūstai, agurkai, salotos, kriaušės, obuoliai, vynuogės, arbūzai. Kuriais mėnesiais patariama atkreipti didesnį dėmesį į sveikatą: sausis, kovas, balandis, liepa, rugpjūtis. Svarbūs sveikatai metai: 7, 16, 25, 34, 43, 52, 61.
• 8: jautresnės sritys: kojos, dantys, ausys, kepenys, žarnynas, kvėpavimo sistema, aukštas kraujo spaudimas, dažnesni galvos skausmai, didesnė tikimybė reumatizmui.
Rekomenduojama dažniau rinktis tokį maistą, kuriame būtų daugiau geležies ir kalcio. Patariama vengti konservuoto maisto. Vartoti daugiau grūdų, kruopų, naminio sviesto bei medaus. Taip pat tinka: valerijono šaknis, kalendra, saulėgrąžos, grybai, kopūstai, ropės, baklažanai, saldžioji paprika, pomidorai, arbūzai, braškės, avietės, mėlynės, rūgštūs obuoliai, kriaušės abrikosai. Reikėtų vengti riebios mėsos. Kuriais mėnesiais patariama atkreipti didesnį dėmesį į sveikatą: gruodis, sausis, vasaris, liepa. Svarbūs sveikatai metai: 17, 27, 35, 44, 53, 62.
• 9: jautresnės sritys: gerklė, bronchai, karščiavimas, vaikų ligos, užkrečiamos ligos, bėrimai, inkstų problemos.
Turite didesnį polinkį į įvairias priklausomybes. Patariama vengti riebaus maisto ir alkoholio, nuolat stiprinti imunitetą. Jums tinka: garstyčių sėklos, pelynas, pipirai, dilgėlių sultys, česnakai, svogūnai, porai, ridikėliai, imbieras, greipfrutai, citrinos, kiviai, spanguolės, moliūgai, aronijos. Kuriais mėnesiais patariama atkreipti didesnį dėmesį į sveikatą: balandis, gegužė, spalis, lapkritis. Svarbūs sveikatai metai: 18, 27, 36, 45, 63.
Iš esmės šie žmonės dažniausiai pasižymi gera sveikata, stipriu imunitetu, didžiausią įtaką jų savijautai ir neigiamų pokyčių atsiradimui daro stresas. Būtent jis čia atlieka stiprų vaidmenį ir gali priversti šiuos žmones stipriai palūžti. Nepaisant šio faktoriaus, neturėtumėte skųstis sveikata, esate stiprūs žmonės. Rekomenduojama vartoti daugiau miežinės duonos, citrinos, apelsinų, datulių, imbiero, razinų, cukrų pakeisti salvija, iš prieskonių dažniau rinktis čiobrelį, levandą, lauro lapus, ženšenio šaknį, muskato riešutą, įtraukti į racioną daugiau medaus.
Metai, kuriais patariama atkreipti didesnį dėmesį į sveikatą: 19, 28, 37, 55. Padidintos sveikatos prevencijos reikalaujantys mėnesiai: spalis, gruodis, sausis.
• 2: jautresnės sritys: skrandis ir virškinimo sistema, prasta kraujo apytaka, padidėjęs nervingumas ir jautrumas, miego sutrikimai (dažniausiai nemiga), didesnė tikimybė astmai, moterims – dažnesnės skydliaukės problemos.
Esate jautresni už kitus, emocijos Jūsų gyvenime vaidina stiprų vaidmenį. Stresą ir nerimą padės nuvyti geriamasis vanduo iš sidabrinio indo. Dažnesnės virškinimo sistemos bei infekcinės ligos. Rekomenduojami reguliarūs masažai, juodųjų pipirų ir medaus mišinys rytais, nepatariama priprasti prie kavos ir juodosios arbatos. Labai tinkamos organizmą iššluojančios dietos, kurios padėtų sutvarkyti virškinimo sistemą. Įtraukite į racioną ropes, kopūstus, melionus, agurkus, bananus, rapsų sėklas. Kuriais mėnesiais reikėtų atkreipti didesnį dėmesį į sveikatą: sausis, vasaris, liepa. Svarbūs sveikatai metai: 20, 25, 29, 43, 47, 52, 65.
• 3: jautresnės sritys: krūtinės ląsta, plaučiai, gerklė, persidirbimas, greitesnis nuovargis, odos problemos, didesnė tikimybė diabetui, artritui išsivystyti.
Vėjas ir oro permainos vieni didžiausių Jūsų priešų. Patariama vengti česnako, imbiero, tačiau į savo racioną įtraukti apelsinų, morkų sulčių. Rekomenduojami kvėpavimo pratimai, vegetarizmas (nebūtinai kaip gyvenimo būdas, bet kaip reguliari dieta), rytinė lengva mankšta. Jūsų bendra fizinė būsena turėtų būti nebloga, tačiau patariama atkreipti dėmesį į inkstus, arterijas, kvėpavimo ir odos sistemas bei saugotis staigių, bet stiprių peršalimų, kuriuos traukiate lengviau nei kiti. Ką patariama įtraukti ir padidinti racione: mėta, šafranas, salvija, alyvuogės, figos, riešutai, šparaginės pupelės, burokėliai, obuoliai, persikai, granatai, ananasai, vynuogės, mėlynės, braškės, gervuogės, vyšnios.
Kuriais mėnesiais reikėtų atkreipti didesnį dėmesį į sveikatą: gruodis, vasaris, birželis ir rugsėjis. Svarbūs sveikatai metai: 12, 21, 39, 48, 57.
• 4: jautresnės sritys: polinkis į melancholiją ar depresiją, kojos, kvėpavimo sistema, šlapimo takų infekcijos, širdies veikla, anemija, nugaros sritis.
Didesnis polinkis į tokias ligas, kurias sunku tiek nustatyti, tiek gydyti. Dažniau pasireiškia rūgščių kilimas, taip pat gastritas. Rekomenduojama vartoti morkų, apelsinų, burokėlių sultis, taip pat raminančias, natūralių žolelių arbatas bei į savo racioną įtraukti daugiau žaliųjų lapinių daržovių, vaisius valgyti po saulėlydžio. Gerti ir valgyti iš sidabrinių indų bei visomis išgalėmis vengti pykčio ir visų jo apraiškų, kiek tik įmanoma, vengti didelių medikamentų dozių ar stipresnių vaistų bei žalios mėsos. Jums tinka: visi žali vaisiai ir visos žalios daržovės, baklažanai, kalafiorai, salierų šaknys. Kuriais mėnesiais reikėtų atkreipti didesnį dėmesį į sveikatą: sausis, vasaris, rugpjūtis, rugsėjis. Sveikatai svarbūs metai: 13, 22, 31, 40, 49, 58.
• 5: jautresnės sritys: inkstai, nervų sistema, oda, dažnesnė nemiga, peršalimai, kosulys, galvos skausmai, neurozė.
Patariama dažniau atsikvėpti nuo protinio darbo, didesnė tikimybė ankstyvesniam atminties susilpnėjimui. Geros savijautos išlaikymui Jums labiausiai pasitarnaus kokybiškas miegas, poilsis, meditacija, išmokimas atsipalaiduoti, atsitraukti nuo rūpesčių. Rekomenduojamos morkos, žaliosios lapinės daržovės, ropės, citrusiniai vaisiai, valerijono šaknis, pastarnokai, petražolės, grybai, riešutai (ypatingai migdolai), ryžiai, kopūstai, morkos, bulvės, avižiniai dribsniai. Kuriais mėnesiais patariama atkreipti didesnį dėmesį į sveikatą: birželis, rugsėjis, gruodis. Sveikatai svarbūs metai: 14, 23, 41, 50.
• 6: jautresnės sritys: nosies, gerklės, bronchų ir plaučių infekcinio pobūdžio sutrikimai, nervingumas, dažnesnis gripas ir karščiavimas, hormoniniai sutrikimai, moterims – problemos su krūtimis.
Ypatingai patariama vengti saldaus, aštraus ir riebaus maisto, vengti sunkesnio fizinio darbo bei vandens sporto, patariama kuo daugiau laiko praleisti gryname ore. Jums tinka: mėtos, rožių žiedlapiai, figos, špinatai, migdolai, graikiniai riešutai, melionai, abrikosai, persikai, įvairiausios pupelės, soja. Kuriais mėnesiais patariama atkreipti didesnį dėmesį į sveikatą: gegužė, spalis, lapkritis. Svarbūs sveikatai metai: 15, 24, 42, 51, 60.
• 7: jautresnės sritys: dažnesnės įvairaus pobūdžio infekcijos, jautresnė oda ir virškinimo sistema, polinkis alergijoms, prastesnė kraujo apytaka, vėlesniame amžiuje – didesnė tikimybė artritui.
Esate stipresni protine, nei fizine prasme. Rekomenduojama vartoti D ir E vitaminus, laikytis reguliarios, subalansuotos mitybos, ypatingai laikytis atokiau nuo bet kokių žalingų įpročių. Jums tinka: ženšenio šaknis, žalia arbata, abrikosai, daržovių sultys, kopūstai, agurkai, salotos, kriaušės, obuoliai, vynuogės, arbūzai. Kuriais mėnesiais patariama atkreipti didesnį dėmesį į sveikatą: sausis, kovas, balandis, liepa, rugpjūtis. Svarbūs sveikatai metai: 7, 16, 25, 34, 43, 52, 61.
• 8: jautresnės sritys: kojos, dantys, ausys, kepenys, žarnynas, kvėpavimo sistema, aukštas kraujo spaudimas, dažnesni galvos skausmai, didesnė tikimybė reumatizmui.
Rekomenduojama dažniau rinktis tokį maistą, kuriame būtų daugiau geležies ir kalcio. Patariama vengti konservuoto maisto. Vartoti daugiau grūdų, kruopų, naminio sviesto bei medaus. Taip pat tinka: valerijono šaknis, kalendra, saulėgrąžos, grybai, kopūstai, ropės, baklažanai, saldžioji paprika, pomidorai, arbūzai, braškės, avietės, mėlynės, rūgštūs obuoliai, kriaušės abrikosai. Reikėtų vengti riebios mėsos. Kuriais mėnesiais patariama atkreipti didesnį dėmesį į sveikatą: gruodis, sausis, vasaris, liepa. Svarbūs sveikatai metai: 17, 27, 35, 44, 53, 62.
• 9: jautresnės sritys: gerklė, bronchai, karščiavimas, vaikų ligos, užkrečiamos ligos, bėrimai, inkstų problemos.
Turite didesnį polinkį į įvairias priklausomybes. Patariama vengti riebaus maisto ir alkoholio, nuolat stiprinti imunitetą. Jums tinka: garstyčių sėklos, pelynas, pipirai, dilgėlių sultys, česnakai, svogūnai, porai, ridikėliai, imbieras, greipfrutai, citrinos, kiviai, spanguolės, moliūgai, aronijos. Kuriais mėnesiais patariama atkreipti didesnį dėmesį į sveikatą: balandis, gegužė, spalis, lapkritis. Svarbūs sveikatai metai: 18, 27, 36, 45, 63.