Paskelbta

Taro, numerologija ir poros suderinamumas

TARO, NUMEROLOGIJA IR POROS SUDERINAMUMAS.
Yra daug straipsnių ir daug aiškinimų, kaip gi dera du skirtingi žmonės, nusprendę susieti savo gyvenimus. Tačiau reikšmės daugiau remiasi į numerologiją. Šį kartą aiškinsiu daugiau ne tiek numerologiškai, kiek pagal pačias Taro kortas. Nors, žinoma, čia be numerologijos neapsieisime. Apskaičiuoti savo poros suderinamumą yra be galo lengva – sudėkite savo gimimo datos skaičius, iki kol gausite vienaženklį skaičių. Pavyzdžiui, esate gimęs (-usi) 1989 12 23: 1+9+8+9+1+2+2+3=35, 3+5=8. Tą patį padarykite ir su antrosios pusės gimimo data. Gautą skaičių (pavyzdžiui, gaunate 6) pridėkite prie savojo: 6+8=14, 1+4=5. 
REIKŠMĖS.
1. MAGAS. Mano interpretacijoje, mago pora yra viena stipriausių – ji entuziastinga, veikli ir energinga. Partneriai pasitiki savimi, ir, tuo pačiu, paremia, skatina bei motyvuoja vienas kitą. Tai pora, kuri nuolat auga, nuolat tobulėja, nuolat juda priekin. Kai ji nustoja judėjusi, santykiai, galima sakyti, miršta. Šiuose santykiuose svarbu nuolatiniai pokyčiai, nuolatiniai naujai išsikeliami tikslai, veiklumas, tai aktyvūs santykiai, todėl stovėjimas vietoje nepalankus nei abiejų partnerių savijautai, nei pačiai santykių kokybei – venkite rutinos, kurkite bendrus planus, svajokite. Viena didesnių grėsmių – egoizmas, per didelis pasitikėjimas savimi. Atsiminkite, jog jėgos šiuose santykiuose turi būti lygios, Jūs esate komanda. Turite puikių savybių vienas kitą įkvėpti bei paskatinti, tokiu būdu priverčiate aplinkinius žavėtis jūsų poros drąsa, aukštomis ambicijomis. Magui priklausanti pora turėtų dalintis bendrais interesais, mokėti vienas kitą pralinksminti. Tai gabių ir intelektualių asmenų pora. 

2. ŽYNĖ. Tai ypatingai stipriu dvasiniu ryšiu pasižyminti pora, kurių santykiuose pagrindinę vietą ir užima būtent sielų bendrystė ir gilus tarpusavio supratimas. Tai itin brandi, išmintinga, stabili pora, kuriai reikalingas stabilumas, saugumo jausmas. Tai pora, kuri teikia prioritetą dvasiniam, intelektualiniam tobulėjimui, kuri nenori ir neturi blaškytis. Šioje partnerystėje abu žmonės gali suprasti vienas kitą be žodžių, jų norai nėra paviršutiniški, jie gali būti puikiais patarėjais, yra įžvalgūs. Tai ne pagal metus brandi pora. Nepaisant stipraus dvasinio ryšio, partneriai, tuo pačiu, vienas kitą žavi nuolatiniu nepaaiškinamu paslaptingumu – jie nėra vienas kitam atverstos knygos, tačiau tai santykius paverčia tik įdomesniais, jie nuolat pažįsta vienas kitą iš naujo ir vienas iš kito mokosi. 

3. IMPERATORĖ. Tai išskirtinė, įdomi ir harmoninga pora. Imperatorė šiai draugystei suteikia spalvingumo, talento, šilumos, charizmos. Tai santykiai, kuriuose stipriai išreiškiami jausmai bei emocijos, kurie negali gyvuoti be tikros, gilios ir nuoširdžios meilės bei rūpesčio. Tokios poros dažnai sukuria itin jaukius, komfortabilius namus, yra ištikimi bei jų santykiai trunka labai ilgai, mat jausmai šioje partnerystėje nuolat linkę augti – taip, jie keičiasi – iš įdomių ir nenuspėjamų, apipintų nuostabiais pojūčiais ir drugeliais pilve, jie virsta į šiltus, ramius, harmoningus, brandžius, tačiau taip pat vis nudžiuginančius meilės ryšius. Šioje poroje vaikai auga apgaubti neišsenkančia meile, šiluma. Tai santykiai, kuriuose netrūksta pasiaukojimo, tačiau visuomet sulaukiama atgalinės šilumos. 

4. IMPERATORIUS. Tai brandūs santykiai, kuriuose abiems partneriams svarbu įgauti ir jausti pilną pasitikėjimą, stabilumą, užtikrintumą, saugumo jausmą. Imperatorius šiems santykiams suteikia stiprias šeimos vertybes, tradicijas, todėl šio simbolio šeimos dažniau būna konservatyvių pažiūrų, tvirtos, išsilavinusios, intelektualios. Emocijos per kraštus nesilieja, tačiau meilė ir rūpestis parodomi per darbus, per dėmesį, per bendrą veiklą. Tiesa, šiuose santykiuose gali jaustis vieno asmens lyderiavimas. Jei antrasis asmuo su tuo sutinka, santykiai gali tapti ir ilgalaikiais, ir darniais, ir perspektyviais. 

5. ŽYNYS. Tai santykiai, kuriuose partneriai apjungia savo tikėjimą, vertybes, tradicijas. Į šeimą žiūri rimtai, jų bendrystė sukuria brandžią sąjungą, kurią išardyti lengva nėra. Tai ypatingai stipri draugystė, abu partneriai nuolat ieško savo vietos po saule, nuolat siekia tobulėti, yra išmintingi ir gali suteikti pagalbą, duoti patarimų kitiems. Jų tikslu turėtų būti nuolatinis siekis tobulėti, nuolatinis siekis užsitikrinti tvirtas pozicijas. Dvasinius ryšius jie vertina daugiausiai, tuo tarpu, materialinė padėtis nustumiama į šalį, į ją žvelgiama tik kaip į pagalbininką, padedantį kurti komfortabilų gyvenimą, na, o aukščiausi prioritetai yra tikri jausmai, nuoširdumas ir ištikimybė. Šių santykių grėsme gali tapti aistros, pokyčių trūkumas, todėl santykiai turi riziką tapti nuobodžiais, kasdieniškais, nebeteikiančiais virpulio.

6. MEILUŽIAI. Tai sielų ir kūnų sąjunga. Tai santykiai, kurie turi visas galimybes tapti tikrąja meile. Jausmai – be galo stiprūs – sielų artumas – milžiniškas. Tai žmonės, kurie, iš esmės, sutverti vienas kitam ir sunku pasakyti, kokia jėga juos išskirti galėtų. Jei abu partneriai pasiryžta būti ištikimais, šie santykiai gali būti ilgaamžiai ir laimingi visuomet. Tai sąjunga, kurioje netrūksta aistros, kurioje jausmų, emocijų ir susižavėjimo nuslėpti nepavyksta. Tai sąjunga, kurioje abu partneriai jausis ir išgirsti, ir suprasti, ir tinkamai vienas kitą papildys. Meilužiai kuria harmoniją, jie nebijo mylėti ir savo meilės parodyti, jie nuoširdūs ir trokštantys būti mylimi. Jie negali gyventi be gilių jausmų, todėl ši partnerystė gali būti banguota, tačiau niekuomet neprivedanti prie ilgalaikės rutinos. 

7. VEŽIMAS. Jei šie santykiai turės vieną tvirtą, konkretų, bendrą tikslą ir partneriai vienas kitą priims kaip komandos partnerius, o ne atskirus, atskirų tikslų siekiančius žmones, šie santykiai keliauti gali labai toli. Svarbiausia šiuose santykiuose yra išmokti mylėti save, ir antrajai pusei nesiaukoti – turite būti ir jaustis stiprūs abu, tuomet užkariausite pasaulį. Tai, visgi, neramūs santykiai, jie pilni kliūčių, pilni netikėtų posūkių, tačiau įdomūs, kintantys. Juose gali būti daug netikėtumų, daug greitų pasikeitimų, jie gali būti kuriami per greitai, sprendimai atliekami taip pat, remiantis daugiau emocijomis nei logika. Tačiau susigyvenus su tuo, išmokus nepaleisti pusiausvyros, jie gali būti perspektyvūs ir toli vedantys. Bendrą kryptį suradę partneriai gali pasiekti labai didelių bendrų tikslų, o, taip pat, ir motyvuoti vienas kitą.

8. STIPRYBĖ. Tai aistringa meilė, stiprūs jausmai ir atsidavimas. Tai santykiai, kurie taps itin stiprūs bei perspektyvūs, kuomet sugebės pereiti visus jiems skirtus išbandymus ir kliūtis, kurie, nepasidavę emocijoms, sugebės išlikti ištikimi partnerystei ir savo antrajai pusei, kurie sugebės suvienyti jėgas, nors bus daug kartų, kai, atrodys, to neįmanoma padaryti. Stiprybė simbolizuoja kantrybę, kurios teks išmokti siekiant šiuos santykius paversti tvirtais ir ilgalaikiais, simbolizuoja drąsą, kurios prireiks, siekiant įveikti laukiančias kliūtis, bei principus, kuriuos teks peržengti siekiant abiejų (skirtingų) žmonių požiūrius, norus ir įsitikinimus paversti bendrais. Kitaip tariant, žmogui tapti geriausiais draugais su liūtu – pasitelkiant ramybę, išmintį ir kantrybę. Tai santykiai, kurių laukia bene daugiausiai išbandymų, tačiau, tuo pačiu, tai santykiai, kurie gali tapti amžinais.

9. ATSISKYRĖLIS. Tai santykiai, kurie atsirado tam, kad juose abu partneriai mokytųsi, augtų ir tobulėtų. Priešingai, nei kitais atvejais, šie santykiai išsiskiria ne tiek bendrų ambicijų siekimu ir susivienijimu dėl bendro tikslo, kiek abiejų partnerių asmeninių tikslų įgyvendinimu ir sugebėjimu vienas kito ambicijas bei siekius priimti, suprasti, paremti ir, esant reikalui, pamokyti, duoti patarimų. Šiuose santykiuose meilė nėra aistringa ir blaškanti. Tai gili meilė, kurioje dvi sielos ieško savo kelio. Tokiuose santykiuose reikėtų nebijoti abiems partneriams skirti laiko sau, pabūti vienatvėje, nereikėtų bijoti individualumo, nes varžydami ir pririšdami vienas kitą Jūs tik ribosite savo galimybes ir poreikis atsiskleisti, kaip asmenybėms, įgyvendintas nebus. Tai intelektuali ir brandi partnerystė, kurioje reikia išmokti priimti vienas kito poreikius, siekius ir juos nuoširdžiai suprasti. Tokie santykiai vystosi be galo ilgai ir lėtai. Tačiau, dažniausiai, tai būna kokybiški ir laiko patikrinti santykiai.