Paskelbta

Kodėl nepatartina burtis nepilnamečiams ir nėščiosioms

Ne retai tenka sulaukti klausimų, kodėl daugelis būrėjų atsisako burti jaunesniems, nei 18 ar 21 metų amžiaus žmonėms, bei nėščiosioms. Čia jokios mistikos nėra – atsakymas labai žemiškas ir aiškus – jaunuoliai, nepilnamečiai asmenys, dar nėra iki galo suvokę, neturintys gyvenimiškos patirties, nesugeba iki galo kritiškai įvertinti situacijos, tad ir kortų pranašystes jie gali priimti neadekvačiai – tai gali paveikti jų psichiką, tai gali priversti tik dar labiau pasimesti gyvenimo kelyje. 

Kita problema – tokie dalykai, kaip būrimai, ne retai jautresniam žmogui gali sukelti ir priklausomybę, tad, stengiantis apsaugoti jaunesnio amžiaus smalsuolius, dauguma būrėjų atsisako suteikti savo paslaugas. Labai panaši situacija ir su nėščiosiomis – visi žinome, kad moteris nėštumo metu yra jautresnė, nei įprastai.

 Kiekvienas būrėjas, žinoma, turi savo pasiteisinimus, tačiau manasis – niekuomet negali žinoti, kaip žmogus priims gautą atsakymą, kad ir kaip švelniai jis būtų pateiktas, tad, siekiant apsaugoti nėščiąją ar pilnametystės nesulaukusį asmenį, geriau palaukti, iki kol ateis kiek tinkamesnis metas, kai bus galima atlikti būrimą.