Paskelbta

Kada ir kodėl mes buriamės?

Ne retai tenka sulaukti prašymų išburti, kai žmogus iš tiesų net pats nežino, ką norėtų sužinoti. Tikisi kažkokios intrigos, naujų pastebėjimų apie savo gyvenimą, nors realios problemos nekankina. Ar teisinga būtų burtis tokiu atveju? Žinoma, kortos gali parodyti artimiausius ir tolimesnius esminius ateities įvykius, tiek vidinę būseną, tiek gali perspėti apie gresiančius pavojus, tačiau ar iš tiesų mums būtina žinoti kiekvieną mūsų žingsnį?

 Reikėtų atminti, kad kortos niekuomet negali tapti pagrindiniu gyvenimo rodikliu. Taip, tai gali būti puikus patarėjas ir savotiškas kompasas kiekvienoje situacijoje, tačiau ar verta jomis pasikliauti aklai? Kiekvienas kalame savo likimą patys ir didžioji dalis mūsų gyvenimo įvykių priklauso nuo, visgi, mūsų pačių. Kai atsiduriame kryžkelėje, kai nebežinome, kurį kelią toliau būtų geriausia rinktis, tuomet kortos skuba mums į pagalbą ir iš tiesų palengvina situaciją, atveria akis ir parodo tai, kas, iš tiesų, buvo visai čia pat, o mes to nesugebėjome pamatyti. 

 

Taro kortos tarsi rentgenas peršviečia mūsų pasąmonę ir ištraukia iš jos būtiniausius atsakymus į mūsų svarbiausius klausimus. Patarimas būtų toks – prieš nuspręsdami burtis, atidžiai apmąstykite, ką iš tiesų norite sužinoti ir ar iš tiesų norite sužinoti viską. Jei jaučiate, kad bijote – palūkėkite, galbūt situacija išsispręs savaime. Priešingu atveju – Taro kortos laukia Jūsų, visuomet pasiruošusios nukreipti teisingu keliu!