Paskelbta

MAGIŠKAS MAISTAS / APSAUGA PER MAISTĄ

Tikima, kad kai kurie maisto produktai magijoje gali veikti kaip apsisaugojimo priemonės – nuo „piktos akies“, nesėkmių, nepalankių energijų, ir taip toliau. Kaip vartoti tą maistą, kad jis turėtų ir apsauginę funkciją? Iš esmės, bet kaip. Svarbiausia, kad tai darote su konkrečia intencija apsisaugoti, tad prie poveikio prisidėti gali ir elementari vizualizacija, minties galia. Kai kuriuos produktus galima džiovinti ir laikyti namuose prie laukinių durų, kai kuriuos – pasimerkti ir laikyti prie įėjimo. Kai kuriuos – laikyti aliejuje ir juo gardinti salotas ar kitus patiekalus. Kai kuriuos – sumalti ir gardinti maistą. Kai kuriuos – paprasčiausiai, suvalgyti ar naudoti smilkalų pavidale. Šioje vietoje esminio skirtumo nėra. 

Esmė – kaip Jūs žvelgsite į maistą, kaip jį priimsite, kokią apsaugos „užduotį“ jam suteiksite. Tiesa, maisto magija nėra tokia populiari, kaip, pavyzdžiui, žolelių magija. Tačiau, sutikite, nieko blogo nenutiks, jei tą magiją išmėginsite ir patys. Apsauginiais maisto produktais yra laikomi žemiau mano išvardinti prieskoniai, daržovės, vaisiai ir kiti. Kaip dažnai juos naudojate savo virtuvėje?

Briuselio kopūstai, mangai, svogūnų laiškai, sojų padažas, karis, kiaušiniai, spanguolės, garstyčios, krienai, česnakas, kopūstas, petražolės, paprika, ridikėliai, tofu, saulėgrąžos, actas, pomidorai, slyvos, ananasai, pipirai ir visi aštrūs prieskoniai, žiediniai kopūstai, kukurūzai, mėlynės, bazilikai, artišokai, brokoliai, migdolai, svogūnai, alyvuogių aliejus, anansai, avietės ir net bulvės.

RAGANOS VIRTUVĖ – kokias magines savybes turi kai kurie vaisiai ar net patiekalai.

Obuolys – Siejamas su amžinybe, nemirtingumu, naudojamas gydymo ir meilės ritualuose.
Bananas – Raganos virtuvėje tai – Marsą atstovaujantis vaisius, kuris, tikima, apsaugo nuo nelaimingų atsitikimų kelionių metu, išskyrus keliones vandeniu. Džiovinto ir sumalto banano milteliai, tikima, didina seksualinį potraukį.
Šokoladas – Tamsus šokoladas siejamas su meilės, intymumo magija. Šviesus šokoladas – draugystei, bendradarbiavimui,
Apelsinai – naudojamas meilės, džiaugsmo, įkvėpimo ritualuose. Tikima, kad pakanka vien dažniau valgyti apelsinus, kad sustiprintumėte savo energiją.
Makaronai – valdomi planetos Merkurijaus. Spiralės formos makaronai – kūrybingumui skatinti. Spagečiai – apsaugai ir komunikacijos vystymui. Ryžių makaronai – meilei.
Braškės – Afroditės uogos magijoje. Siejamos su meile, vaisingumu, sėkme, gijimu.
Cukrus – valdomas deivės Veneros. Yra paprastas „ritualas“ atkreipti jums aktualaus žmogaus dėmesį į save. Užbarstykite cukraus pudros ant rožinės arba raudonos žvakės ir vizualizuokite savo norą.
Avokadas – didina seksualinę potenciją, taip pat siejamas su vaisingumu.
Morka – valdoma Marso planetos. Siejama su sėkme ir taip pat su vaisingumu.
Svogūnas – plačiai naudojamas magijoje įvairiomis formomis. Perpjautas per pusę ir paliktas kambaryje, tikima, išvaro iš namų ligas. Apsaugos sumetimais svogūnus patariama augintis prie namų.
Baklažanas – įdomių istorijų yra su šia daržove. Kai kurios jos, tiesa, gali skambėti ir absurdiškai. Yra tikima, kad išraižius partnerio vardą ant baklažano ir tuomet jį užšaldžius, bus apsisaugojama nuo neištikimybės. Magijoje ši daržovė naudojama kaip apsauga ir materialinei sėkmei.