Paskelbta

ŽENKLAI, KAD TURITE IŠSKIRTINIŲ GEBĖJIMŲ

ŽENKLAI, KAD TURITE IŠSKIRTINIŲ GEBĖJIMŲ
Ezoterinių krypčių yra begalės, tačiau ar kada nors susimąstėte, galbūt Jūsų vieta yra vienoje iš jų?
Šį kartą papasakosiu šiek tiek apie kitokius jutimus, apie tai, apie ką dažnai žmonės bijo pasipasakoti viešai, nes ezoterika nėra toks dalykas, kurį laisvai ir lengvai suprastų bet kuris. Skeptikų yra daug, ir aš jų visiškai neteisiu, tačiau taip pat daug ir tų, kuriuos traukia toji mistika. Na, ir yra dar viena grupė – tų, kurie lyg ir tiki, lyg ir ne, ir laukia to nušvitimo, kuomet pagaliau galės įsitikinti.
Jūsų intuicija ar polinkis į ezoteriką bei kiti, jai priskiriami gebėjimai, būna arba įgimti – einantys iš kartos į kartą (pasidomėkite, galbūt Jūsų giminėje buvo gydovų ar būrėjų?) arba sukelti kokio nors sukrėtimo. Tokie sukrėtimai dažniausiai būna: mirties patirtis (kai buvote per plauką nuo jos), artimojo, mylimo žmogaus mirtis, vaiko gimimas, išgijimas. Yra, žinoma, ir kitų priežasčių. 

Kol kas šios dažniausios ir pagrindinės. 
Norint sužinoti, kokių gebėjimų turite ir ar išvis jų turite, iš pradžių permąstykite, kas Jūsų manymu, su Jumis „ne taip“, į ką anksčiau galbūt neatkreipėte tiek dėmesio ir visų situacijų bei patirčių susieję nebuvote. Vieni pagrindinių požymių dažniausiai įvardijami šie:
• Jums nesunku pasakyti, kas skambina ar nuo ko gavote žinutę, nepažiūrėjus į telefoną;
• Jaučiate, kai Jūsų artimiesiems gresia nelaimė ar didesni nemalonumai;
• Jūsų sapnai ryškūs, aiškūs, su giliomis potekstėmis bei dažnai pildosi;
• Regite vizijas, kurios po kiek laiko išsipildo;
• Dažnai patiriate dejavu jausmą;
• Girdite balsus (jei nesergate psichinėmis ligomis, tuomet taip, tai vienas iš ženklų);
• Esate jausmingas, emocionalus žmogus ir stipriai reaguojate į įvairius įvykius;
• Susipažinę su žmonėmis, nejučiomis priskiriate jiems kokią nors spalvą (tai asocijuojama su auros matymu);
• Puikiai skiriate temperatūras, ypatingai daiktų, vietų;
• Jūsų nuojauta nelinkusi nuvilti (pavyzdžiui, vietoj važiavimo autobusu, nei įprastai, nutariate į darbą nueiti pėsčiomis. Vėliau sužinote, kad tas pats autobusas pakliuvo į avariją);
• Gebate jausti ar net skaityti žmonių mintis;
• Karts nuo karto kažkas „pasivaidena“ akies kamputyje (žinoma, jei esate tikri, kad Jūsų akys sveikos, nes puikiausiai tai gali būti ženklas ir apie kokį tinklainės atitrūkimą);
• Kad suprastumėte žmogų ir jį pažintumėte, Jums pakanka jo žvilgsnio ar prisilietimo …. ir taip toliau. 

Galbūt įdomios realios patirtys. Bendrauju su nemažai ezoterikų, vystančių savo vidinius gebėjimus. Visų patirtys skirtingos, visų potyriai skirtingi taip pat. Svarbu atskirti, kuriai „rūšiai“ priklausote, ką sugebate geriausiai, ir būtent ta kryptimi toliau vystyti savo intuiciją bei kitus gebėjimus. Pavyzdžiui, jei Jūsų sapnai yra ryškūs, juose daug simbolikos, jie Jus perspėja ar dažnai pildosi, tai nereiškia, kad tam, kad gebėtumėte toliau gilintis į ezoteriką, Jūs privalote jausti ir visus kitus išvardintus punktus. Mano patirtis tokia, kad geriausiai pavyksta jausti ne situacijas, ne nelaimes, ne vizijas, o ŽMONES. Retkarčiais pakanka ir paliesti žmogų, kad būtų galima apie jį papasakoti daug. Ar pažiūrėti į akis, kad atsiskleistų ne tik jo vidinė būsena, bet ir ateities niuansai. O visas likęs darbas – kortų pagalba. Įvairiausių patirčių buvo be galo daug, jei įdomu išgirsti – klauskite. Bet noriu ir Jūsų patirčių, įspūdžių išgirsti. Tuo tarpu, sapnai, kad ir kokie ryškūs ir daug man norėję pasakyti bebuvo, neskyriau jiems pakankamai dėmesio. Pasakysiu nuoširdžiai, sapnų aš netgi šiek tiek prisibijau. Bet gal Jums jie kaip tik atveria kelią į visai naują, kitokį supratimą? Galbūt duoda užuominų? Papasakokite plačiau ar užduokite klausimų ir pasistengsiu į juos atsakyti, panašios patirtys labai įdomios, bet dar įdomiau – jas vystyti ir pasinerti į ilgą, bet dvasiškai praturtinantį ezoterinį kelią.