Paskelbta

MITAI APIE BŪRIMĄ INTERNETU

Gal šiandien pagriaukim mitus.
Iki šiol atsiranda žmonių, manančių, kad būrimas internetu nėra veiksmingas, kad tai neįmanoma, kad tai nesulyginama su būrimu gyvai. Ne. Ir aš tuoj pasakysiu, kodėl:
Visų pirma, būrimui naudojame Jūsų informaciją, kurią būrėjas naudoja ir burdamas gyvai. Pagrindinė informacija yra Jūsų energija, kurią tiek skleidžiate gyvai, tiek perduodate per savo nuotrauką. Būtent todėl būrimui prašau Jūsų kuo naujesnės, neredaguotos nuotraukos, kurioje nebūtų pašalinių žmonių (tai jau svetima energija, kuri būrimą paverstų nebetiksliu). Yra žmonių, manančių, kad nuotrauka negali spinduliuoti žmogaus energijos. Ne. Tikrai gali. Nuo senų laikų dalis juodosios (taip pat ir baltosios) magijos ritualų būdavo atliekami pasitelkus buriamojo žmogaus nuotrauką. Dingusiųjų ekstrasensai ieško pagal nuotrauką. Dalis bioenergetikų gydo taip pat pagal nuotrauką.
Būtent todėl siūloma nedalinti bet kam savo nuotraukų, nerodyti, netalpinti internete kūdikių nuotraukų, nes net per jas gali piktesnė akis nužiūrėti ar dar labiau pakenkti. Taigi, nuotrauka bei vardas duoda pilną galią ir kortoms pamatyti Jūsų gyvenimą, Jūsų ateitį. 
Taip pat yra nemažai manančių, kad būrėjas, turėdamas galimybę paslaugas teikti internetu, pasinaudoja socialinių tinklų pagalba ir tokiu būdu sužino nemažai apie buriamą žmogų, pavyzdžiui, iš to pačio „Facebook“. Aš negaliu neigti, kad tokių „būrėjų“ nėra, nes pati buvau susidūrusi su keletu panašiu principu „dirbančių“ asmenų, tačiau jų ir nereikėtų vadinti būrėjais, reikėtų atkreipti dėmesį į jų analizes, ar jie sugebėjo pasakyti ką nors apie Jus be to, ką patys apie save atskleidžiate viešoje erdvėje. Iš savo varpinės sakau, kad man jūsų anketos ir profiliai įtakos neturi, Jūsų pavardės ir gimimo datos man nereikalingos (numerologijos nenaudoju), nes nematau tikslo apsimetinėti mokanti burti, geriau jau kada nors ir prašausiu pro šalį, bet sąžinė liks švari, tik tiek. Galų gale, Jūsų teisė rinktis, o rinktis tikrai yra iš ko.
Galbūt turite baimių, kad, pavyzdžiui, Jūsų nuotrauka bus išplatinta internete, ją pamatys pašaliniai asmenys… Jau kažkada sakiau, ir kartoju dar kartą – tai, kas yra tarp mūsų, ir lieka tarp mūsų. 
Kokie yra pliusai buriantis internetu?
Tiesą sakant, jų matau daugiau, nei buriantis gyvai. Kodėl? Visų pirma, Jūs gaunate atsakymą raštu ir turite galimybę jį išsisaugoti ir bet kada, kada tik norite, jį paskaityti. Visų antra, dažnai po būrimo Jums iškyla papildomų klausimų. Buriantis gyvai turite nedaug laiko tuos klausimus apgalvoti ir užduoti, o buriantis internetu galite apsvarstyti situaciją, gautą analizę ir suformuluoti visus Jus dominančius klausimus. Taip pat galite iš karto paprašyti būrimo papildymo, ir Jums nereikės laukti mėnesį laiko eilėje, kad iki galo numalšintumėte širdies graužatį. Kokie dar pliusai? Na, čia galbūt daugiau riebesnis pliusas man pačiai, beeet… Burdama internetu aš turiu laiko susikaupti, apgalvoti buriamojo situaciją, į ją įsijausti, iš kortų išgauti kiek tik įmanoma daugiau informacijos, ir tą informaciją aiškiai ir sklandžiai suformuluoti. Tuo tarpu, buriantis gyvai, pasakojimas nebūna toks sklandus, mintys labiau šokinėja, šiek tiek sunkiau susikaupti (bet tai galioja galbūt tik man). Dar vienas pliusas – Jums nereikia niekur važiuoti. Kur paklausėt – ten ir atsakiau , o atsakymą galit skaityti kad ir namuose, gaminant vakarienę, kad ir darbe, kad ir … bet kur, kur randate internetą. Kas dar gero? Turite galimybę man bet kada parašyti, pasitikslinti, paklausti Jus neraminančio klausimo, kai, tuo tarpu, buriantis gyvai tokios galimybės neturėsite, na, nebent rasite superduper kantrią būrėją, kuri sutiks ir trečią nakties Jums atsakyti, kad kosmonautika, visgi, nėra Jūsų sritis. 
Šiuo komentaru nesiekiu apšmeižti ar kitaip apdergti būrėjų, savo darbą atliekančių tiesioginiu būdu. Jei turite itin sunkią situaciją ir būrimu internetu nepasitikite, galime susitikti ir gyvai.