Paskelbta

KARJEROS HOROSKOPAI

Karjeros horoskopai. Kaip „daryti“ pinigus ir kur Jūsų vieta?
UGNIES ŽENKLAI: Avinas, Liūtas, Šaulys
Ugnies ženklai dažniausiai renkasi tas veiklas, kuriose turėtų galimybę būti dėmesio centre ar bent aiškų žinojimą, kad toje vietoje turės galimybes kilti aukščiau. Ugnies ženklai renkasi bent kažkiek kūrybiškus darbus, kurie nesuvaržo jų vaizduotės, kurie leidžia jiems atskleisti savo kūrybingumą. Tai – ženklai, kurie ne tik galvoja, kaip uždirbti pinigus, tačiau ir kaip tai padaryti jiems maloniausiu, gal net smagiausiu būdu, netampant tų pinigų vergais. 
AVINAI tinkamiausi užimant lyderių pozicijas, todėl sėkmės sulauks nuosavame versle arba užimdami aukštesnes pareigas kompanijose, ar bent žinodami, kad tokia galimybė ateityje jiems bus – tuomet jie jausis motyvuoti. 

LIŪTAI rinksis stabilesnį karjeros kelią, tačiau jis privalės pasižymėti dinamiškumu – ar tai būtų dažnos kelionės, ar vadovavimas komandai, ar abi veiklos vienu metu. Liūtai dažniausiai išbando daug skirtingų veiklų per savo gyvenimą, tokiu būdu plėsdami savo akiratį ir atrasdami tokias galimybes, kurių aplinkiniai nė nepastebi. Liūtai gali užimti vadovaujančias pareigas, ir toks darbas jiems būtų artimas jų prigimčiai. Svarbiausia, kad savo darbe jie jaustų pripažinimą ir sulauktų dėmesio. 
ŠAULIAI mėgsta keliauti, todėl bet koks darbas, kuris siesis su kelionėmis, jiems bus tinkamas. Po šiuo ženklu gimę žmonės nėra iš tų, kurie galėtų ilgus metus dirbti vienoje kompanijoje, nebent tas darbas suteikia jiems nemažai laisvės ir nevaržo nei jų potencialo, nei kūrybingumo, nėra monotoniškas. Šiuo atžvilgiu Šauliai šiek tiek panašūs į Liūtus, tik Šauliai savo veikloje ieško daugiau prasmės nei malonumo.
ŽEMĖS ŽENKLAI: Jautis, Mergelė, Ožiaragis
Žemės ženklai karjeroje – stabilieji ir praktiškieji. Jie gali viename darbe būti ilgus metus, ir visai dėl to nepergyventi. Žemės ženklai stropiai uždirba pinigus, juos taupo, skaičiuoja, investuoja ir siekia kuo didesnio komforto savo gyvenime. Tapti turtingais žemės ženklams yra lengviau nei kitų stichijų atstovams, tačiau žemės ženklai tuo pernelyg nesididžiuoja, nesipuikuoja. Nemažai savo pinigų skiria ne asmeninių poreikių tenkinimui, o žmonėms, kurie jiems rūpi. Žemės ženklai nėra labai išrankūs, todėl tai taip pat jiems padeda sutaupyti.
JAUČIAI myli gamtą, ir viską, ką ji gali suteikti. Jie mėgsta natūralumą, todėl nemažai jų renkasi būtent su gamta susijusias veiklas. Tačiau jaučiai taip pat nesibodi ir prabangių, kokybiškų daiktų, todėl sunkesnis darbas jiems nebus baisus, jei jie sieks savo gyvenimą paversti komfortabilesniu. Jaučiams tinkamos veiklos gamtoje, ne uždarose patalpose. Tačiau nemažai jaučių nusprendžia tapti ir stilistais, floristais, namų dekoratoriais, interjero dizaineriais, dirba su nekilnojamuoju turtu.
MERGĖLĖS labai humaniškos, ir dažniau renkasi su tuo susijusias veiklas: aptarnavimo sferoje, viešbučiuose, socialinėje veikloje, labdaroje, edukacijoje, politikoje. Nemažai mergelių sėkmę atranda grožio srityje taip pat. Mergelėms svarbu jausti, kad jų darbas gali būti naudingas visuomenei, ir kai taip nutinka, jas ima lydėti natūrali sėkmė karjeroje, net jei iš pradžių pasirinkta veikla neatrodė perspektyvi. 
OŽIARAGIAI šioje Žemės ženklų kompanijoje yra lyderiai, iniciatoriai. Jie mėgsta planuoti, o kai tuos planus pavyksta teisingai sudėlioti, jie pinigus uždirbti gali kad ir miegodami. Šiems žmonėms puikiai sekasi investuojant į naujas verslo idėjas, nuosavo verslo pirminiuose etapuose. Jie gali be galo daug ir sunkiai dirbti, kad įrodytų ne tik kitiems, bet ir sau, ko yra verti. Ožiaragiai sėkmingi versle, darbuose, susijusiuose su informacinėmis technologijomis, medicinoje, teisėje. 
ORO ŽENKLAI: Dvyniai, Svarstyklės, Vandenis
Oro ženklai yra mąstytojai ir svarstytojai, todėl emocionalios ir kūrybinės veiklos jiems nėra pačios tinkamiausios. Didesnės sėkmės šie ženklai sulauktų racionalaus mąstymo reikalaujančiose profesijose – moksle, teisėje, pardavimuose. Kuomet oro ženklai perlipa per emocijas ir karjeroje neleidžia joms užgožti loginio mąstymo, juos ima lankyti sėkmė.
DVYNIAMS svarbu dirbti dinamiškoje aplinkoje, nepaskęsti monotonijoje. Jų darbas turėtų vienu metu reikalauti ir logikos, ir komunikacijos. Jie pasižymi neblogais komunikaciniais įgūdžiais, jie moka įkalbėti ar užkalbėti dantį. Jiems tinkama pardavimų sritis.
SVARSTYKĖLMS karjeroje svarbu jausti balansą. Šis ženklas turi nemažai lyderio savybių, taip pat joms gerai sekasi biurokratiniai, skaičiavimų ir analizės reikalaujantys darbai. Svarstyklėms tinkamos profesijos: buhalteriai, teisėjai, advokatai, finansų analitikai, konsultantai.
VANDENIAI šioje ženklų grupėje patys laisviausi, mažiausiai sukaustyti kitų primetamų ar pačių susikuriamų stereotipų. Jie nepaiso jiems primetamos nuomonės, o elgiasi taip, kaip patys jaučia esant geriausia. Vandenius pinigai dažniausiai ir pasiekia per laisvę ir nepriklausomą mąstymą. 
VANDENS ŽENKLAI: Vėžys, Skorpionas, Žuvys
Vandens ženklai surenka aplinkos energiją it kempinė, tačiau nuo gaunamos energijos nepervargsta – jie sugeba surasti kelią, kaip tą energiją geriausiai panaudoti ir, dažniausiai, toji energija, galiausiai, paverčiama pinigais. Jie rūpestingi, nuoširdūs, šilti, intuityvūs – tokiu keliu eidami karjeroje jie ir sulauktų sėkmės.
VĖŽIAI. Nemažai pasaulyje garsių virtuvės šefų priklauso būtent vėžio ženklui. Vėžiai artimi namams, buičiai, ir maisto gaminimas – viena jų stichijų. Vėžiai didesnės sėkmės sulauks su namais, vaikais, rūpyba, kūryba susijusiose veiklose. Vėžiai pasižymi nebloga intuicija, todėl sėkmės gali sulaukti ir ezoterikos kelyje. 
SKORPIONAI yra nuolatiniai ieškotojai, jie moka atskleisti paslaptis, atkasti detales. Jie sėkmės sulauktų net dirbdami detektyvais, tyrėjais, agentais. Oficiali darbinė apranga sugeba kažkiek sutramdyti ir taip intensyvią skorpionų energiją, todėl tokiose veiklose jie jaučiasi stabilesni. Skorpionams nėra sunku uždirbti didesnius pinigus – vien ta pati jų energija juos pritraukia, o skorpionams belieka neprarasti motyvacijos veikti.
ŽUVYS – vienos svajingiausių, kūrybiškiausių ženklų iš visų kitų, todėl didžiausios sėkmės sulauktų pasirinkusios laisvą, jų kūrybingumo nevaržančią profesiją, į kurią galėtų sudėti savo širdį. Daug aktorių, muzikantų, menininkų, komikų gimę būtent po šiuo ženklu – žuvys turi itin daug ryškių emocijų, kuriomis turėtų dalintis su pasauliu. Jos jautrios ir intuityvios, todėl galėtų savo sėkmę atrasti ir ezoterikoje. Tačiau kai visi aplinkui vienodai stengiasi ir dirba, žuvys linkusios atsitraukti. Karjeroje joms reikalingas individualumas.