Paskelbta

ROZMARINO MAGIJA

Ne tik valgius gardinti juo galime. Maginės rozmarino savybės, ir kaip jomis pasinaudoti.
Jei namuose jaučiatės sunkiai ir norite juos apvalyti, čia pat pagelbėti jums gali rozmarinas. Smilkykite jį namuose tiek be jokių ypatingų ritualų, tiek meditacijų metu. 
Pakabinkite džiovinto rozmarino šakeles ant savo laukinių durų – tai apsaugos namus nuo vagių, nelauktų svečių ir žmonių, kurie nelinki jums gero. 
Praktikuojantiems magiją patariama savo maginius instrumentus apvalyti rozmarino esencija. Maginė Aromaterapija sutrikusiai atminčiai stiprinti – pasigaminkite smilkalus, kuriuose pagrindinės dalys būtų iš rozmarino, apelsino žievelės ir cinamono. 

Smilkykite šį mišinį namuose. Kadangi rozmarinas siejamas su atmintimi, jis padės ir besimokantiems. Ruošdamiesi egzaminui ar kitam svarbiam atsiskaitymui, pasikabinkite po kaklu amuletą, kuris būtų prikimštas džiovinto rozmarino. Sakoma, jog rozmarino galia leis greičiau ir lengviau naujai informacijai jus pasiekti, jums pavyks ją geriau įsisavinti. 
Rozmarinas taip pat siejamas su vaisingumu ir ištikimybe, todėl tikrai sau nepakenksite vestuvių dieną į savo nuotakos puokštę įkomponavusios rozmarino šakelę. 
Norinčioms greičiau pastoti moterims taip pat patariama namuose dažniau smilkyti rozmariną ar gardinti dažniau juo patiekalus. 
Rozmarinas neapleidžia magijos ir vestuvėse – tikima, jog vestuvių dieną į jaunųjų bendrą gėrimo taurę įmerkus rozmarino šakelę, ir iš tos pačios taurės abiems atsigėrus, jie užsitikrins laimingą santuoką, kuri įveiks visus sunkumus. 
Ne tik vestuvės neapsiėjo be rozmarino. Senovėje rozmarinas būdavo deginamas ir užkasamas kapinėse su tikslu palengvinti išėjusiųjų kelionę anapilin. 
Natūralios grožio priemonės, kuriose yra rozmarino, skirtos ne tik grožiui, tačiau ir ilgaamžiškumui – senovėje magijoje rozmarino kaukės būdavo naudojamos amžinai jaunystei ir grožiui išsaugoti.