Paskelbta

PAPRASTI BŪRIMAI LOŠIMO KORTOMIS

*AR IŠSIPILDYS MANO NORAS?
Bemaišydami kortas, galvokite apie savo norą. Kai nustosite maišyti, traukite kortas po vieną ir dėkite ant stalo, iki kol neištrauksite širdžių devynakės arba vynų dešimtakės. Jei širdžių devynakė pasirodys anksčiau už vynų dešimtakę, Jūsų noras išsipildys – tai troškimų, svajonių išsipildymo korta. Jei pirmesnę ištrauksite vynų dešimtakę, tikėtina, kad teks ilgokai palaukti, kol pasieksite ar įgyvendinsite savo norimą tikslą ar svajonę.
*AR IŠSIPILDYS MANO NORAS? (ANTRAS VARIANTAS)
Bemaišydami kortas, galvokite apie savo norą. Nustoję maišyti, padėkite užverstą kaladę, iš jos traukite kas septintą kortą ir dėkite į atskirą krūvelę. Baigus traukti kortas, atverskite krūvelę. Jei joje rasite širdžių devynakę, Jūsų noras išsipildys.
*AR BŪSIU SU TROKŠTAMU ŽMOGUMI?
Maišykite kortas ir galvokite apie žmogų, kuris Jus žavi ir su kuriuo norėtumėte susieti gyvenimus, pradėti santykius. Baigę maišyti, paeiliui ištraukite septynias kortas ir atverskite jas. Jei keturios ar daugiau kortų yra raudonos spalvos, labai tikėtina, kad puoselėsite šiltesnius santykius. Jei didesnė dalis kortų juodos spalvos – rimtesnių santykių užmegzti nepavyks.
*GREITAS ATSAKYMAS Į KLAUSIMĄ
Išmaišykite kaladę, galvodami apie savo klausimą ar problemą. Ištraukite pirmą pasitaikiusią kortą. Jos reikšmė ir bus atsakymas į Jūsų užduotą klausimą. 
*Jei nuspręsite išmėginti šiuos būrimo būdus, tačiau kils neaiškumų ar nežinosite, kaip išaiškinti kortos reikšmę, rašykite man – padėsiu. Jei Jums įdomūs kiti būrimo būdai ar daugiau kortų dėlionių – taip pat nebijokite teirautis.