Paskelbta

Tiesos ir netiesos

1. Jei būrėjas Jus tikina gebantis tiksliai ir šimtu procentų nusakyti ateitį, jis jau tą akimirką meluoja. Kodėl? Ateitis neiškalta ant akmens, ją keičiame ir kuriame patys. Kortos parodo labiausiai tikėtinas tendencijas, duoda patarimų, kaip viską keisti, kad būtų pasiekiamas geresnis rezultatas, jos nėra paviršutiniškos ir žvelgia giliau. Viskas gali keistis, o esmė yra ne tame, ar išsipildo, o tame, ar pasiteisina priemonės, kuriomis pasikliovėte naudodamiesi kortų pagalba. Žvelgti reikia giliau. Jei sakau, kad su Jonu Jūsų ateitis miglota ir rizikinga, tai nereiškia, kad judu būtinai išsiskirsite. Tai reiškia, kad Jums reikia daugiau ties tai santykiais stengtis, kad jie taptų skaidriais. Jei pasakau, kad Jonas ateityje Jums gali būti neištikimas, o po kurio laiko Jūs man sakote: „žinote, Jonas, visgi, manęs taip ir neapgavo“ – tai reiškia, kad Jūs po pirmojo būrimo tai įsisavinote ir dėjote didesnes pastangas, kad tas Jonas nenuklystų į kairę. Na, arba nuklydo, tik Jūs dar to nesužinojote.

2. Jei būrėjas sakosi esąs geriausias ir šauniausias iš visų kitų, jis taip pat tą pačią akimirką meluoja. Kodėl? Todėl, kad: 1. Jei esi iš tiesų geras savo srities specialistas, tau nebūtina bėgti laukais ir apie tai rėkti visam pasauliui. Kalba darbai, žmonės, bet tu pats išaukštinti savęs šiuo atveju negali. Kodėl taip negražiai kalbu? Nes yra paradoksas, ir labai didelis. Esu daug bendravusi tiek su tais šauniausiais save vadinančiais tarologais, tiek su apie savo darbo kokybę nesigiriančiais. Pirmieji praktiškai visuomet nuvildavo. Taip pat: išaukštindamas save, žemini kitus, o tie, kurie renkasi panašią taktiką, nėra nei kiek aukščiau už tuos, kuriuos mėginama apjuodinti. Yra tekę susidurti ir su tokiais tarologais, kurie lygino save dievams, o visus likusius nepabijodavo ir su kai kuo rudu sumaišyti. Tad visuomet verta pagalvoti, kaip jie nuoširdžiai vertina savo klientus. 

3. Jei būrėjas sako, kad jis viską žino ir viską moka, gali lengviausiai Jums ir ateitį išpranašauti, ir tą akimirką, prakeiksmą ne tik aptikti, bet ir nuimti, ir uždėti dar kam nors kitam, ir dar aktyviai deklaruoja esąs visažinis, tai jis nei ką žino, nei ką moka. Kodėl? Todėl, kad šias sistemas reikia mokytis visą gyvenimą. Nėra tokio žmogaus, kuris žinotų ir mokėtų viską. Mes mokomės net ir tada, kai suteikiame jums paslaugas, vis kokių naujų niuansų atsiranda, vis kažkas keisto, įdomaus išlenda. Mokomės visuomet. Negalime per savaitę išmokti kortų reikšmių ir skelbtis esantys tarologai. Negalime pasiūti pirmosios per gyvenimą piniginės ir sakyti, kad geriau jau nieko nebebus. Pastaba – tai nėra skirta tiems, kurie iš tiesų užsiima keletu skirtingų praktikų. Tai skirta tiems, kurie sakosi jas pilnai perpratę.

Bendri mano patarimai buriantis:
Nesiburkite daug ir dažnai dėl vieno ir to pačio klausimo. Esmė nuo to nepasikeis. Ją pakeisite tik Jūs. O kai tikrai jausitės užtikrintai, kad iš tiesų kažką padarėte, kad situacija pasikeistų, tuomet galite pasitikrinti dar kartą;
Jei tik kažko būrimo metu nesupratote, iš karto klauskite, nes tai ne tik kad sveikintina, bet ir būtina;

Manymas, kad būrimas nuotoliniu būdu yra apgaulė, prilygsta manymui, kad elektrinėje orkaitėje kepama mėsa nesušyla, nes nesimato ugnies. Bet taip pat buriantis internetu būkite ir budrūs – susipažinkite su asmenimis, kurie Jums teikia paslaugas, tegul jie užtikrina, kad neliksite apgauti. Nes yra išties nemažai „nuotolinių tarologų“, kurie sėkmingai renkasi pinigėlius, nors net nėra rankose laikę kortų kaladės. Todėl jei kyla bent menkiausių įtarimų – prašykite atsiliepimų, išsamesnės informacijos, galų gale, kad ir būrimo pavyzdžių. Prie to paties papasakosiu smagią istoriją. Internete vienu metu sužibėjo viena būrėja, kuri skelbėsi esanti pati geriausia, nors neturėjo nei atsiliepimų, nei puslapio, nieko. Parašiau jai žinutę ir paklausiau, kur būtų galima rasti atsiliepimus apie jos paslaugas. Ji atsakė, kad tokio dalyko, kaip tikri atsiliepimai iš tikrųjų NĖRA, o tie būrėjai, kurie juos turi, pasak jos, „pasigamina“ tuos atsiliepimus. Jos žodžiais: „žinot, šiais laikais tų programų daug, galima padaryti, ką tik nori“. 

Tai va, nepakliūkite ir ant tokių, nes ši moteris turi visas mano šiame įraše išvardintas neigiamas savybes – juodina kitus, kad pati atrodytų švaresnė. 
Matau, kad ir vėl prirašiau paklodę, todėl šįkart pastabų ciklą baigiu ir tiesiog linkiu nebūti pernelyg patikliems, kad ir kokia tai antireklama man pačiai bebūtų, nes šįkart būrimai pateikiami ne iš pačios gražiausios pusės. Nesileiskite apgaudinėjami.