Paskelbta

KOJOS

KOJOS, PĖDOS, KOJŲ PIRŠTAI… Ką jie sako apie jus?
Jei jūsų….
PLATI PĖDA: atsiduodate darbui, nuolat mąstote, kuriate planus, mažai skiriate laiko tinginystės džiaugsmams, nuolat skubate, esate veiklus, nuolat užsiėmęs žmogus ir darbo nebijote.
SIAURA PĖDA: nežiūrite į darbą pernelyg atsakingai, verčiau juos paskiriate kam nors kitam, o patys atrandate ir smagesnių dalykų. Nedarote to, kas Jums nepatinka, nespaudžiate ir neprievartaujate savęs, tačiau sunku pasitikėti savimi, norite būti lepinami, daug dėmesio skiriate išvaizdai.
LYGUS PADAS: esate realistas, mėgstate būti žmonių apsuptyje.
STIPRIAI IŠLINKĘS PADAS: esate intelektualus, nepriklausomas, svajotojas, pasitikite savimi, siekiate būti savarankišku.
DIDELĖ PĖDA: esate ryžtingas, linkęs lyderiauti žmogus, kuriam neegzistuoja kliūtys.

MAŽA PĖDA: brandus ir išmintingas žmogus, tačiau pavydas jums ne svetimas. Netgi labai.
PIRMASIS PIRŠTAS (NYKŠTYS) ILGESNIS: puikiai sektųsi nuosavame versle, esate kūrybiška ir originali asmenybė, labai universali, tolerantiška ir turinti platų akiratį, tačiau dažnai sunku susikoncentruoti ir susikaupti. 
NYKŠTYS MAŽAS: vienu metu galite atlikti daug darbų ir užduočių, esate produktyvus;
ANTRASIS PIRŠTAS ILGESNIS: turite puikių lyderio savybių, esate užsispyręs žmogus. Kuo šis pirštas ilgesnis, tuo svarbesnis Jums skiriamas aplinkinių dėmesys, tuo svarbiau Jums viską vykdyti pagal savo, ne kitų norus ir taisykles.
ANTRASIS PIRŠTAS MAŽAS: nesate dramatiškas ir problemas sprendžiate ramiai, nemėgstate pernelyg įsijausti, valdote emocijas;
NUO NYKŠČIO PIRŠTAI GRAŽIAI IŠSIDĖSTĘ MAŽĖJANČIA TVARKA: esate metodiškas, praktiškas, kruopštus.
ANTRAS PIRŠTELIS „LIPA“ ANT TREČIOJO: jums sunku pasitikėti žmonėmis ir paleisti praeitį;
MAŽYLIS: jei mažasis pirštelis itin trumpas, esate išsiblaškęs, vėjavaikiškas žmogus. Jums sunku sutelkti dėmesį, nemėgstate prisiimti atsakomybės, tačiau esate linksmas, išradingas. 
PATINUSIOS PĖDOS: sunku išreikšti jausmus, atsiskleisti kitiems;
TARP PIRŠTŲ DIDELI TARPAI: pasitikėjimą savimi įgaunate per karjerą, savo veiklą;
ŠVELNI PĖDŲ ODA: esate lankstus žmogus ir sėkmės galite sulaukti kone bet kurioje srityje. Gyvenimas „švelniapėdžiams“ paprastai būna lengvesnis, problemos nelinkusios persekioti ilgai, jos išsisprendžia dažnai ir savaime. 
ŠIURKŠTI ODA: teks įdėti daugiau darbo ir pastangų, kad pasiektumėte savo tikslų, sėkmė visur ir visada nelydės, ją reikės užsitarnauti savo jėgomis.