Paskelbta

CHIROMANTIJA. APIE NYKŠČIUS

Trumpos chiromantijos detalės apie nykščius
ŠEIMOS ŽIEDAS.
Šeimos žiedą – šeimos liniją rasite ant savo nykščio pradžios – tai didžiausia nykščio linija, greta Veneros kalvos. 
Kiek žmogus yra atsidavęs savo šeimai ir kiek ja rūpinasi, priklauso nuo to, kokio gilumo ir ryškumo yra ši linija. Jei linija išreikšta stipriai, tai ženklas, jog žmogus atiduoda didelę dalį savęs savo šeimai. Pykčiai ir konfliktai šeimoje atsispindi tuo atveju, jei linijoje yra įsipynusi antroji linija, arba šeimos linija nutrūksta ir atsinaujina. Jei greta šios linijos yra ir šalia išsidriekusi antroji, tai reiškia, jog žmogus gali turėti dvi šeimas – tai gali būti antroji santuoka arba įsivaikinimas. Daug trikampių ant šios ir greta šios linijos liudija apie paveldėjimus. Paveldėjimus taip pat išduoda ir tamsios spalvos, gili šeimos linija. Jei trikampiai išsidėstę ir visoje Veneros kalvoje, tai reiškia, jog žmogus saugos ir gins savo šeimą, pasižymės drąsa. Jei šeimos linija staigiai pakyla aukštyn, tai siejama su atsidavimu karjerai. Jei linija savo pabaigoje pakyla į viršų, tai reiškia, jog žmogus daug dirbs nuo ankstyvo amžiaus. Jei linija be pertrūkimų ir grandinėlių, tai reiškia, jog šeima bus tvirta ir stipri. Jei linija be pertrūkimų – šeima sėkminga. Jei linija panaši į grandinėlę, tai reiškia sunkias užduotis/iššūkius vaikystėje, dėl kurių šeimos kūrimas taip pat taps iššūkiu.
NYKŠČIAI
Nykštys – itin svarbi rankos dalis, ir ne tik fiziologine prasme – nykštys atskleidžia tiek sveikatos būklę, tiek dvasinį gyvenimą, ir net praėjusį gyvenimą.

Iš esmės, yra dviejų tipų nykščiai – lankstus ir itin tvirtas, standus. 
Pirmąjį (lankstų) nykštį turintys žmonės ir gyvenime yra lankstesni, gebantys lengviau prisitaikyti prie sudėtingų situacijų. Tokie žmonės turi platesnį akiratį, juos dažniau aplanko originalios idėjos, jie nelinkę susitapatinti su kitais žmonėmis, nori būti „kitokie“. Taip pat jie pasižymi dosnumu, noru padėti kitiems. Retkarčiais jie gali būti netgi pernelyg atviri, dėl ko nukenčia patys. Aplinkiniai juos priima kaip patikimus, atsidėkoja rūpesčiu. 
Griežto, tvirto nykščio savininkai yra kitokie – jie vertina komfortą, stabilumą, yra daugiau konservatyvūs. Jie nemėgsta spaudimo, ir vengia pakliūti į tokias situacijas ar vietas, kurios jiems atneštų daugiau iššūkių. Tačiau jie daugiau vadovaujasi logika, yra racionalesni, neleidžia emocijoms paveikti jų sprendimų, tvirtai saugo ir gina tai, kas jiems brangu.
Sėkmingų versle žmonių nykštys yra tvirtas, tačiau jo galiukas šiek tiek palinkęs atgal. Itin sėkmingų versle žmonių taip pat turėtų būti ir pilnai išsivysčiusi Merkurijaus kalva – be jokių pažeidimų, švari. 
Jei nykštys plonas, toks žmogus savo srityje susilauks didelio pasisekimo ir pripažinimo. Jei toks žmogus užsiims ir verslu, jo pelnas bus greitas ir didelis. Plonų nykščių savininkai turi pozityvų požiūrį į gyvenimą, tačiau dirbti gyvenime jiems teks daug.
Ilgas nykštys. Jei nykščio ilgis viršija delno ilgį, žmogus bus sėkmingas versle visose srityse, sulaukti gali netgi ir didelio pripažinimo, tapti įžymiu. Ilgi nykščiai rodo žmogaus valios stiprumą, pasitikėjimą savimi, dažnai ir norą kontroliuoti kitus. Žinios ir išmintis jiems – itin didelė vertybė. Tai intelektualų nykštys. 
Trumpas nykštys. Jei nykštys nėra didelis, prasideda žemai ir nepasiekia viso delno ilgio, tokio nykščio savininkas mokės lengvai susirasti naujų draugų, vertingų pažinčių. Tokiems žmonėms dažnai sunku savarankiškai priimti sprendimus, todėl jiems reikalinga ir aplinkinių parama. Emocijos šių žmonių itin stiprios, tai daugiau meniškos asmenybės.