Paskelbta

MAGIŠKI MAZGAI

Sena ir paprasta tradicija, kuriai įgyvendinti reikės geltonos, žalios arba auksinės spalvos virvelės. Ant jos turite surišti septynis (septynetas daugeliui laikomas laimingu skaičiumi) arba bet kokį kitą skaičių mazgų. Svarbu, kad skaičius Jums būtų svarbus, reikšmingas, mėgstamas. Tikima, jog, norint, kad surišti mazgai pritrauktų didžiausią sėkmę, reikia jų skaičių padauginti iš to paties skaičiaus. Kitaip tariant, jei rišate, pavyzdžiui, tris mazgelius, tuomet ant visos virvelės turi būti trys grupės mazgelių po tris. Jei septynis – tuomet septynios grupės po septynis mazgus. Rišdami kiekvieną mazgelį turite jį „įkrauti“ savo mintimis apie finansinę gerovę, vizualizuoti save būsimą sėkmę bei kitus, su finansais susijusius, troškimus. Svarbu, jog rišdami mazgus negalvotumėte apie tai, kas Jums sukelia neigiamų emocijų – nemąstykite apie finansinius nuostolius, skolas, ar „kaip viskas blogai“ – antraip teigiamo rezultato nesulauksite. Į savo magišką pynę galite įrišti tikrų ar netikrų monetų, citrino kristalų. Savo rankdarbį nešiokitės piniginėje, rankinėje ar pakabinkite ten, kur dažnai būnate patys. 

GRĄŽOS STIKLAINIS
Jei nesate didelis išlaidautojas, galite išmėginti ir šį būdą: paskirkite stiklinį indą grąžai. Kiekvieną kartą, kai gaunate grąžos smulkiais pinigais, monetas meskite po vieną į stiklainį, su kiekviena moneta vizualizuodami, kaip pinigai grįš pas Jus su kaupu. Principas, iš esmės, tas pats – jokių blogų emocijų ar minčių – Jūs atidedate pinigus tam, kad vėliau jie pas Jus sugrįžtų kitoje formoje ar stambesniu pavidalu. Neištuštinkite stiklainio, iki kol jis nebus visiškai pilnas. Kai prikaupsite pilną, pinigus išleiskite geram darbui ar naudingam pirkiniui. Galite pinigus paskirti tiems, kuriems jų labiau reikia. Jei norite stiklainiui suteikti daugiau magijos, papuoškite jį žaliais, auksiniais ar sidabriniais akcentais, nupieškite su pinigais susijusius simbolius. Į indelio dugną galite įdėti finansinę gerovę pritraukiančių žolelių.
MOKESČIŲ MAGIJA
Tai minties galia. Kiekvieną kartą, kai mokate būtinus mokesčius, neleiskite savo mintims pasukti neigiama linkme – negraužkite savęs, kad atiduodate savo pinigus ar kad jų dabar neturėsite tiek daug, kiek norėtumėte. Jūsų mintys privalo būti švarios ir teigiamos – įtikinkite save, kad kiekvieną kartą už ką nors susimokėdami, Jūs priartėjate prie to laiko, kuomet pinigai pas Jus sugrįš su kaupu, kad Jūsų banko sąskaita niekuomet nebus tuščia, kad piniginėje visuomet liks pinigų, kad jūs nenuskriaudžiate savęs finansiškai, o tik sau padedate.
APSUPKITE SAVE PINIGAIS
Tikrąja to žodžio prasme. Skamba gal ir juokingai, tačiau tai daugelio Vakarų ezoterikų paplitusi praktika. Prilipdykite monetas ar banknotus ant sienų, pasidėkite toje erdvėje, kurioje dirbate. Kai kurie žmonės turi netgi specialias lėles, kuriose laiko susuktą banknotą, simbolizuojantį pinigų atėjimą į gyvenimą arba laiko įsirėminę pinigus bei paveikslus, kuriuose vaizduojami pinigai. Viso to esmė labai paprasta – būdami „tarp pinigų‘‘ Jūs save nuteiksite, paruošite realiam pinigų atėjimui į savo gyvenimą.
PINIGŲ SPALVOS
Auksinė, žalia, sidabrinė – spalvos, pritraukiančios finansinę gerovę, todėl nepabijokite šių spalvų panaudoti ir savo dekore. 
AUGALAI PINIGAMS
Imbieras, migdolai, cinamonas, ramunėlės, dobilai, krapai, heliotropas, sausmedis, jazminas (tik nešiojimuisi), mairūnas, mėta, samanos, granatas, arbatžolės, kviečiai, bazilikas, šalavijas